iskierka2610
Fanka BB :)
U mnie też tylko przy czapce i trochę na początku puki się uspokoi a tak to śpi długo. Wracam do domu i dalej spi. Dziś był wazony to na samym cacu 350g w tydzień. Ale jestem happy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam tak samo jak Ty. Wyciagalam i nosilam na rekach, potem probowalam wsadzac do wozka, stalam w miejscu i bujalam na maksa.. czasami stawialam wozek na tylnich kolach i tak go bujalam, a ten sie darl jak poparzony. Cyrk niesamowity. Przeszlo mu jak wsiadl do spacerowki.Pospacerowalam troche i coraz gorzej było. Próbowałam po kamykach wózkiem jeździć nie pomogło, daszek mu odkrylam na chwile nie pomogło jak go na rece wzięłam to sie uspokoił ale jak odłożyłam to ze zdwojoną siłą wył masakra
Witam, jestem mamą 6 tygodniowej Zuzi (ur. 27.03.2017 r), przeszukuje dziś fora Mam mających dzieciaczki w podobnym wieku, bo szukam porady. Moja Zuza średnio ostatnio zjadała 100-120, i spiochem nie była, większość czasu to czuwanie i drzemki po pół godz, ale od dziś w nocy zjada max 80 i śpi cały czas na jedzenie musze budzić, a zazwyczaj jak w zegarku po 3 godz był alarm. Proszę o doradę. Jestem młodą mamą, nie chce wyjść na panikare, bo nasza pediatra tak określa młode matki które mają jakieś pytanie i coś je niepokoi.
Dziękuję za odpowiedź
A w ciągu dnia też je tak mało? Podejdź na ważenie do przychodni. Dzieciaczki maja różny apetyt. Raz zje więcej innym razem mniej. Czasem budzi się co 2godziny wyglodniala a czasami co 4hWitam, jestem mamą 6 tygodniowej Zuzi (ur. 27.03.2017 r), przeszukuje dziś fora Mam mających dzieciaczki w podobnym wieku, bo szukam porady. Moja Zuza średnio ostatnio zjadała 100-120, i spiochem nie była, większość czasu to czuwanie i drzemki po pół godz, ale od dziś w nocy zjada max 80 i śpi cały czas na jedzenie musze budzić, a zazwyczaj jak w zegarku po 3 godz był alarm. Proszę o doradę. Jestem młodą mamą, nie chce wyjść na panikare, bo nasza pediatra tak określa młode matki które mają jakieś pytanie i coś je niepokoi.
Dziękuję za odpowiedź