reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja daje 2x infacol przed snem i w nocy tez x2 i jak zaczyna się męczyć też x2 i jest ostatnie dwa dni trochę lepiej. Espumisan z mamuśka doleci 2maja może lepiej będzie na niego działać.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas pomógł dość szybko. Nie daje cały czas, bo w sumie ja rzadko boli brzuch... Oby tak zostało, bo kolki już przeżyłam i to nic miłego patrzeć jak dziecko płacze a ty nie umiesz pomoc :(

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IMG_5202.JPG
Udalo mi sie! Zamotalam sie, chyba wszystko tak jak byc powinno. W koncu wsadzilam mlodego.. 5 minut pozniej zaczal plakac :D

Ech!

Załączniki

• IMG_5202.JPG
    IMG_5202.JPG
    961,8 KB · Wyświetleń: 536
Ostatnia edycja:
U mnie od wczoraj gorzej. Juz nie płacze tylko drze się i nie wiem o co mu chodzi. Ciągle przy cycy. Nawet nie mam kiedy zjeść. A sutki takie poranione, że zaraz odpadna. W dzien nie śpi w ogóle. Chyba ze 15 min przy jedzeniu a później znów to samo.

Wczoraj skończył 4 tygodnie. Musze iść go zważyć bk od kiedy jest na samej piersi nie był wazony. Może mu nie wystarcza i dlatego płacze. No ale miałam sytuacje ze nie otwieral buzi do jedzenia a dalej płakał wiec nie wiem sama.

Ostatnia edycja:
My też miałyśmy taki okres ze całe dnie płakała i tylko ręce.
Ogólnie jest strasznie marudnym dzieckiem, ja nie rozumiałam jak można nie mieć czasu posprzątać w domu przy takim małym dziecku bo starsze jakby ich nie było jak najedzone i suche to szczęśliwe a ta...
No jeść czasem nie ma kiedy
Teraz jakby od wczoraj trochę lepiej
Jednak ostatni tydzień jakiś horror
W pon od 5 do 22 dawała w kość

Sent from my D2303 using Forum BabyBoom mobile app

A nas dziś z mężem obudził dzwonek do drzwi otwieram a tu helth visiting service...a ja se mysli japie...jak moglam Nie sprawdzic w malego dokumentach...ale nic zaprosiłam ja grzecznie do nas najpierw nie mogła sie na małego napatrzeć tak rośnie i sie śmieje...No i zważyła go...ostatni raz był wazony 23.03 i ważył 3,810 dziś mamy 26.04 No i wazy 5,210 a mierzy 60 cm... powiedziała ze lepiej nie mieszać karmienia piersią z mlekiem modyfikowanym bo mogą sie znowu problemy brzuszkiem zacząć...No i pytamy sie czy jak mały głodny co godzinę to mamy dawać mu tyle ile chce czy tak jak doktor powiedział co 3 godz po 70ml...tylko ze mały ciagle głodny. Potrafi sie co dwie godz obudzić i 100ml zjeść...ae przestał ulewac zje i pójdzie spać w nocy...to powiedziała mu ze póki co jego waga jest dobra chyba żeby za dużo ważył to wtedy ograniczyć ale póki co to dawać mu kiedy tylko chce butelkę i ile chce...przy tym chwaliła jak pięknie i szybko sie rozwija od paru tyg juz próbuje coś swojego powiedzieć śmieje sie i główkę podnosi i ćwiczy...

reklama
My właśnie dziś wróciliśmy od pediatry.
Szczepienie mierzenie warzenie wszystko juz za nami...
Ogólnie mamy kilogram do przodu nie za dużo ale i nie za mało i 5cm w górę bok hehe wzdłuż [emoji14]
Bioderka okey i ogólnie spoko..
Tylko jak ja badała jej jej mnie serce stanęło.
Najpierw ją pociągnęła za ręce do siadu i tak ta moja siedziała a później z tego siadu za ręce i powoli do góry aż tak wisiała za te ręce w powietrzu jezu ja nie wiem może zacofana jestem ale pierwszy raz miałam z tym styczność.

Powiedzcie mi jak teraz wyglądają szczepienia w pl?
Ja to jak moje małe większe szczepilam to igła leciała a teraz wszystko tu mała będzie miała doustnie.

Sent from my D2303 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry