Justyna5789
Fanka BB :)
U mnie znieczulenie pomogło na tyle ze skurcze widziałam tylko na ktg, nie czulam nic i w 1,5 h miałam rozwarcie na 8 także trzymam kciuki beybymamusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyna czyli polecasz brac znieczulenie? Tylko ponoc wtedy się partych nie czuje i jest problem...tak źle i tak niedobrze eh.U mnie znieczulenie pomogło na tyle ze skurcze widziałam tylko na ktg, nie czulam nic i w 1,5 h miałam rozwarcie na 8 także trzymam kciuki beybymamusia
Ja tam doskonale czulam skurcze parte po zzo, ale czulam tez te normalne... dostalam znieczulenie jak mialam jakies 7cm, a urodzilam 45 minut pozniej. Polozna tylko powiedziala ze znieczulenie przyspieszylo rozwarcie ale nie zadzialalo znieczulajacoJustyna czyli polecasz brac znieczulenie? Tylko ponoc wtedy się partych nie czuje i jest problem...tak źle i tak niedobrze eh.
Babymamusia pewnie za niedługo sie odezwie, że juz po wszystkim
moja szyjka ma 2,5 cm od 13 tyg gdzies xDjeeee dziewczyny mamy malutki postęp ! Rozwarcie na 1 cm i szyjka 2,5 cm słabiutko ale zawsze coś