reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Agnieszkaala na to wygląda, że następne my.

Mama_90 ja mam dziś tak samo, ale niech mały jeszcze siedzi trochę. Chociaż tydzień.

Babymamusia, ale cię męczą. Trzymaj się jeszcze trochę.

Na kupke czopek glicerynowy ale nie przejmuj sie kupka ja chyba cos przy parciu mimo ze bylam przeczyszczona "zgubilam" ale kolezanka tez ... to raczej norma przy takim parciu...
Mi wody odeszly po malu po masazu szyjki. Nie bylo wielkiego chlup! To tez sprawa indywidualna ile jest wód... najpierw od soboty mialam skurcze a rodzilam w poniedzialek.

No porażka.. jak mi znieczulenie zejdzie to zabić się bo nic nie pozostaje.. ja nie wiem jak ja to scierpie to jak podchodzić 3x do porodu dla mnie.. [emoji30] urodz Ania za mnie jak chcesz.. ja myślałam że dam radę ale wygląda na to że nie..
Jestem pełna podziwu dla tych którzy to dokonali.. normalnie mamo dziękuję że dałaś radę.. bo mój syn chyba tego w życiu nie powie.. [emoji30][emoji30][emoji30][emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bardziej chce się oczyścić bo polozna przy sprawdzaniu mnie mówi że mam dużo.. A rzeczywiście nie byłam w toalecie wczoraj dziś nawet tego nie zauważyłam. Teraz naturalnie tez nic nie zrobke.. Teściowa leci po czopki dla mnie.. jejku.. Co za sytuacja.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana bedzie dobrze. Kurde ja nie wiem czy nie lepiej Ci było zostać w szpitalu. Dali by Ci leki i przynajmniej bez takiego bólu .

reklama
babymamusia po czopkach może się okazać że się ruszy bo dodatkowe skurcze jelit mogą zwiększyć skurcze

41 tydzień

Do góry