reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Skurcze przepowiadające to raczej takie twardnienie brzucha jak boli to juz sa delikatne skurcze właściwe.
Baby mam nadzieje ze u was wszytsko ok !

reklama
Ja mialam teraz cala noc przepowiadajace bo rano nospe wzielam i mi lepiej. A bolaly mnie tak jak przy pierwszym dziecku porodowe ktore mialam co 2-3minuty. A przy pierwssym w ogole przepowiadajacych nie mialam albo ich nie czulam.

Mamusie mocno was bolały bóle przepowiadajace? I jak to wygląda? Bo mi dziś w nocy bóle jak na okres w dole brzucha jak i również ból na górze brzucha. Takiego silnego i długiego jeszcze nie miałam. Już chciałam męża budzić bo nie mogłam wytrzymać. Dwie godziny się męczyłam a później wzięłam nospe i trochę przeszło.
To co opisujesz to właśnie przepowiadające.
Jakby nie przeszło po nospie to to już będą porodowe :)

Jej ile ty sie meczysz biedna. Jak szyjka?

f2w3d5qp85p79npu.png

reklama
Dali mi znieczulenie bo rozwarcie na 1cm.. przespalam noc z przerwami na skurcz. Teraz zaczynają się od nowa. Chodzę.. [emoji30] i już nie mogę się doczekać aż to się skończy. Dzięki za wsparcie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze... ale się umęczysz, nie da rady przyspieszyć? Jesteś w szpitalu?

Do góry