reklama
Ja mialam teraz cala noc przepowiadajace bo rano nospe wzielam i mi lepiej. A bolaly mnie tak jak przy pierwszym dziecku porodowe ktore mialam co 2-3minuty. A przy pierwssym w ogole przepowiadajacych nie mialam albo ich nie czulam.
To co opisujesz to właśnie przepowiadające.Mamusie mocno was bolały bóle przepowiadajace? I jak to wygląda? Bo mi dziś w nocy bóle jak na okres w dole brzucha jak i również ból na górze brzucha. Takiego silnego i długiego jeszcze nie miałam. Już chciałam męża budzić bo nie mogłam wytrzymać. Dwie godziny się męczyłam a później wzięłam nospe i trochę przeszło.
Jakby nie przeszło po nospie to to już będą porodowe
babymamusia
Fanka BB :)
Dali mi znieczulenie bo rozwarcie na 1cm.. przespalam noc z przerwami na skurcz. Teraz zaczynają się od nowa. Chodzę.. [emoji30] i już nie mogę się doczekać aż to się skończy. Dzięki za wsparcie
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
Fanka BB :)
nie mogą Ci jakos ulzyc? przyspieszyc?Dali mi znieczulenie bo rozwarcie na 1cm.. przespalam noc z przerwami na skurcz. Teraz zaczynają się od nowa. Chodzę.. [emoji30] i już nie mogę się doczekać aż to się skończy. Dzięki za wsparcie
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Dali mi znieczulenie bo rozwarcie na 1cm.. przespalam noc z przerwami na skurcz. Teraz zaczynają się od nowa. Chodzę.. [emoji30] i już nie mogę się doczekać aż to się skończy. Dzięki za wsparcie
O kurcze... ale się umęczysz, nie da rady przyspieszyć? Jesteś w szpitalu?