reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

A ja się przeziębiłam..ja to mam szczęście:( wszystko mnie boli a termin tuż tuż..
wode z cytryną i miodem pij i bierz czosnek w tabletkach i *spam* gardlo.. i nawilzaj powietrze i zrob inhalacje rumiankiem i szalwia.. wrzatek do miski, po saszetce tych herbatek ziolowych, recznik ja glowe iiii gleboko oddychaj ;) tylko niech ktos bedzie przy Tobie bo to potrafi sie w glowie zakrecic

reklama
A ja dzisiaj fajny dzień jakbym w ciazy nie byla.. troche pilki pouzywalam i nawet te skutcze troche sie rozluznily dzis i w ogóle lekko się czuje. No i dzieki wam juz mi przeszlo z porodem [emoji8] dziekuje [emoji173]
Dorwalam się polskich lay's paprykowych i nie mogę się odczepic[emoji7] i zrobiłam sobie seans oskarowy. Swoją drogą żaden film jeszcze mi nie przypadł do gustu. [emoji16] ale i tak jest fajnie [emoji111]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj fajny dzień jakbym w ciazy nie byla.. troche pilki pouzywalam i nawet te skutcze troche sie rozluznily dzis i w ogóle lekko się czuje. No i dzieki wam juz mi przeszlo z porodem [emoji8] dziekuje [emoji173]
Dorwalam się polskich lay's paprykowych i nie mogę się odczepic[emoji7] i zrobiłam sobie seans oskarowy. Swoją drogą żaden film jeszcze mi nie przypadł do gustu. [emoji16] ale i tak jest fajnie [emoji111]

laysyyyyyy...... cebulowe i paprykowe.. jutro sobie zjem.. pierwszy raz w moim nowym mieszkanku <33

Aga a teraz pomyśl że tutaj nie ma lay's tylko są Walkersy i nie mają smaku papryki!!!!! ale za to są ochydne vinegar albo krewetkowe. [emoji54][emoji54][emoji54] Wiec jak zobaczyłam w Tesco polskie paprykowe tak nie mogłam ominąć[emoji7] [emoji123][emoji123][emoji123][emoji23][emoji23]

Aga a teraz pomyśl że tutaj nie ma lay's tylko są Walkersy i nie mają smaku papryki!!!!! ale za to są ochydne vinegar albo krewetkowe. [emoji54][emoji54][emoji54] Wiec jak zobaczyłam w Tesco polskie paprykowe tak nie mogłam ominąć[emoji7] [emoji123][emoji123][emoji123][emoji23][emoji23]

ah to Ci sie wcale nie dziwie..
ja sie zaslinilam :d

U mnie to samo!! :( zorientowalam sie dopiero jakos po miesiacu jak poprosilam meza zeby kupil mi paprykowe!!
"Ale tutaj nie ma w ogole laysow"
Co, ale jak nie ma Laysow... Co ja tu robie?!

Aga6 właśnie walcze wszelkimi naturalnymi sposobami. Mam nadzieję że do rana będzie lepiej.

Dziewczyny ale narobiłyście smaka z tymi laysami :biggrin2:

Laysy? Mniam! Ja najbardziej lubię solone. Ostatnio mąż kupił o smaku ostrej salsy i też dobre.
Ja dzisiaj Wam trochę ponarzekam. Całą noc brzuch boli jak na okres. Jak leżałam to mniej a wystarczyło, że szłam siku to z powrotem już szłam zajęta w pół. Już uprzedziłam męża, że może będzie trzeba jechać do szpitala ale u Nas jest Tak, że w tym okresie to nawet jak nie rodzisz to Cię zostawiają już i czekasz na poród. A ja nie mogę sobie pozwolić na czekanie bezsensowne w szpitalu. Zobaczymy jak będzie rano. Jak wstanę i będę dłużej chodzić.

MamaMarlena i jak u Ciebie zdrówko?

Hej:) ja wczoraj u znajomych właśnie laysy jadłam solone- moje ulubione:)
A mi walkersy solone smakowały :p

Aga to już na nowe mieszkanko sie przeprowadzacie? Super!!

Jutro odbieram mój wynik GBS i robię ostatnie badania krwi i moczu.

reklama
Hej:) ja wczoraj u znajomych właśnie laysy jadłam solone- moje ulubione:)
A mi walkersy solone smakowały :p

Aga to już na nowe mieszkanko sie przeprowadzacie? Super!!

Jutro odbieram mój wynik GBS i robię ostatnie badania krwi i moczu.
musimy sie rozpakoac i zakupy zrobi ale bardzo powoli mi to idzie xD jeszcze z tydzien pewnie.
troche prowizorka bedzie ale juz na swoim

Do góry