reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie wczoraj pojawił się śluz zabarwiony brązowa krwią plus skurcze.
Dzwoniłam do lekarza, mówił, że możliwe, że rozwarcie się robi i mam się obserwować i do końca tygodnia oszczędzać. Mam nadzieję, że córcia posiedzi jeszcze w brzuszku

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Anik to wcześnie trochę, teraz to tylko leżec i pachnieć <3

reklama
Ja już po wizycie u położnej. Miednice mam ok więc powiedziała że jak mały będzie do 4kg ważył i główka się dobrze wstawi to powinnam urodzić. Chyba że będzie większy. Na tą chwilę waży +-3350 więc nie mało. Jeszcze wszystko bardzo wysoko więc raczej powinnam w terminie urodzić.

A co do nosiła to ja też zamierzam kupić chuste. Koleżanka ma i super sprawa. Tylko trochę strach, że wypadnie.

Anik no to rzeczywiście niech posiedzi jeszcze w brzuchu. A co z wynikami watrobowymi?

Są podwyższone, ale nie jakoś bardzo mocno, więc czekamy jeszcze przynajmniej do tego 37+0
Do końca tego tygodnia mam hamować skurcze nospą i magnezem, w przyszłym tygodniu już mi nic nie wolno brać z tych rzeczy, jeśli mała zdecyduje, że chce wyjść to ok. A jeśli nie, to 16.03 mam wizytę i na kilka dni przed terminem chce mnie do szpitala już położyć.

reklama
Do góry