reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

A ja się przeziębiłam..ja to mam szczęście:( wszystko mnie boli a termin tuż tuż..
wode z cytryną i miodem pij i bierz czosnek w tabletkach i *spam* gardlo.. i nawilzaj powietrze i zrob inhalacje rumiankiem i szalwia.. wrzatek do miski, po saszetce tych herbatek ziolowych, recznik ja glowe iiii gleboko oddychaj ;) tylko niech ktos bedzie przy Tobie bo to potrafi sie w glowie zakrecic

reklama
A ja dzisiaj fajny dzień jakbym w ciazy nie byla.. troche pilki pouzywalam i nawet te skutcze troche sie rozluznily dzis i w ogóle lekko się czuje. No i dzieki wam juz mi przeszlo z porodem [emoji8] dziekuje [emoji173]
Dorwalam się polskich lay's paprykowych i nie mogę się odczepic[emoji7] i zrobiłam sobie seans oskarowy. Swoją drogą żaden film jeszcze mi nie przypadł do gustu. [emoji16] ale i tak jest fajnie [emoji111]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj fajny dzień jakbym w ciazy nie byla.. troche pilki pouzywalam i nawet te skutcze troche sie rozluznily dzis i w ogóle lekko się czuje. No i dzieki wam juz mi przeszlo z porodem [emoji8] dziekuje [emoji173]
Dorwalam się polskich lay's paprykowych i nie mogę się odczepic[emoji7] i zrobiłam sobie seans oskarowy. Swoją drogą żaden film jeszcze mi nie przypadł do gustu. [emoji16] ale i tak jest fajnie [emoji111]

laysyyyyyy...... cebulowe i paprykowe.. jutro sobie zjem.. pierwszy raz w moim nowym mieszkanku <33

Aga a teraz pomyśl że tutaj nie ma lay's tylko są Walkersy i nie mają smaku papryki!!!!! ale za to są ochydne vinegar albo krewetkowe. [emoji54][emoji54][emoji54] Wiec jak zobaczyłam w Tesco polskie paprykowe tak nie mogłam ominąć[emoji7] [emoji123][emoji123][emoji123][emoji23][emoji23]

Aga a teraz pomyśl że tutaj nie ma lay's tylko są Walkersy i nie mają smaku papryki!!!!! ale za to są ochydne vinegar albo krewetkowe. [emoji54][emoji54][emoji54] Wiec jak zobaczyłam w Tesco polskie paprykowe tak nie mogłam ominąć[emoji7] [emoji123][emoji123][emoji123][emoji23][emoji23]

ah to Ci sie wcale nie dziwie..
ja sie zaslinilam :d

U mnie to samo!! :( zorientowalam sie dopiero jakos po miesiacu jak poprosilam meza zeby kupil mi paprykowe!!
"Ale tutaj nie ma w ogole laysow"
Co, ale jak nie ma Laysow... Co ja tu robie?!

Aga6 właśnie walcze wszelkimi naturalnymi sposobami. Mam nadzieję że do rana będzie lepiej.

Dziewczyny ale narobiłyście smaka z tymi laysami :biggrin2:

Laysy? Mniam! Ja najbardziej lubię solone. Ostatnio mąż kupił o smaku ostrej salsy i też dobre.
Ja dzisiaj Wam trochę ponarzekam. Całą noc brzuch boli jak na okres. Jak leżałam to mniej a wystarczyło, że szłam siku to z powrotem już szłam zajęta w pół. Już uprzedziłam męża, że może będzie trzeba jechać do szpitala ale u Nas jest Tak, że w tym okresie to nawet jak nie rodzisz to Cię zostawiają już i czekasz na poród. A ja nie mogę sobie pozwolić na czekanie bezsensowne w szpitalu. Zobaczymy jak będzie rano. Jak wstanę i będę dłużej chodzić.

MamaMarlena i jak u Ciebie zdrówko?

Hej:) ja wczoraj u znajomych właśnie laysy jadłam solone- moje ulubione:)
A mi walkersy solone smakowały :p

Aga to już na nowe mieszkanko sie przeprowadzacie? Super!!

Jutro odbieram mój wynik GBS i robię ostatnie badania krwi i moczu.

reklama
Hej:) ja wczoraj u znajomych właśnie laysy jadłam solone- moje ulubione:)
A mi walkersy solone smakowały :p

Aga to już na nowe mieszkanko sie przeprowadzacie? Super!!

Jutro odbieram mój wynik GBS i robię ostatnie badania krwi i moczu.
musimy sie rozpakoac i zakupy zrobi ale bardzo powoli mi to idzie xD jeszcze z tydzien pewnie.
troche prowizorka bedzie ale juz na swoim

Do góry