reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Moj sie kilka razy obracal ale jest dosc ruchliwy tam w brzuszku i mam nadzieje ze nie zrobi juz psikusa. O ja tez zmierze brzuch bo dawno nie mierzylam a ciagle slysze ze jest maly :/ pewnie dlatego ze dosc wysoka jestem i tak nie widac. Mnie dzis w nocy pachwiny strasznie bolaly.

Zmierzyłam mój brzuch ma 97cm, jakiś ponad miesiąc temu miał 95cm więc nie idzie za dużo.
Z pierwszym synkiem z tego co pamiętam miałam 117 na koniec ale teraz raczej już nie nadgonię.
Poza tym więcej ważyłam przy pierworodnym :p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
U mnie 104 obwód, ale czuje się wielka;)
Byłam dzisiaj pobrać krew na badanie fibrynogenu i cytomegalie,a po za tym czuje się kiepsko. Niby w ciągu dnia jest ok,nocki przesypiam idealnie a rano czuje się zmęczona, napuchnieta, generalnie kiepsko.

Hej. Ja tez sie witam z rana. U mnie brak większych planów na dzisiaj. Czyli odpoczynek i nieszczęsne obowiązki domowe:/

Aga jak z wykończeniem mieszkania Wam idzie?

Anik powodzenia! Daj znac co i jak.

Ale glupoty gadasz wszystko kupisz.. nawet jak nie znasz angielskich odpowiedników to masz polska aptekę online (nawet nie jedna). Tylko nie kupisz leków które są na recepte w Polsce, ale z tym też polacy już sobie poradzili i czesto mozesz kupic duomox itp spod lady w polskich sklepach (tak jak papierosy) lub na polskich forach na fb. Ludzie jeżdza kupuja w Poslce i sprzedaja za wiecej tutaj.. Wystarczy zapytać - wszystko znalazłam wymienione przez anik. legalnie ;) :

Fitolizyna
Link do: Fitolizyna pasta doustna 100 g Apteka UK
Debelizyna
Link do: Debelizyna - PASTA działa moczopędnie i rozkurczająco na drogi moczowe, niezbędna w kamicy dróg moczowych 100 g.
Ginjal
Link do: Nefro Protect - Wspomaga pracę nerek i układ moczowy, zamiennik GINJAL który jest wycofany z produkcji, 60 kapsułek.
Rovatinex
Link do: ROWATINEX 50 capsules - Natural Treatment for Kidneys Stones Urinary Tract Spasm Inflammation Urolithiasis - Kidneys Health Support NEW: Amazon.co.uk: Health & Personal Care
Urosept
Link do: Urosept x 60 draż Apteka w UK
Urosan
Link do: Urosan Fix 20sasz na infekcję dróg moczowych
Powiedzcie mi czy te leki są bezpieczne przy końcówce ciąży albo podczas karmienia piersią???bo nie chce szkodzić małemu tymi przeciwbólowymi co mi dali w szpitalu a podobno nie są bezpieczne dla małego w końcu to cocodamol codeina z paracetamolem i jakimś innym dodatkiem...

Anik kciuki ! Czekamy na wieści ! Ja w czwartek idę juz sie doczekać nie moge bo zobaczymy czy sie odwrócił i ile juz wazy.
Wczoraj była u mnie mama tu obiad tu kawka cały dzien łaziłam i wieczorem zdechlok byłam.
Miłego dnia dziewczyny :)

Powiedzcie mi czy te leki są bezpieczne przy końcówce ciąży albo podczas karmienia piersią???bo nie chce szkodzić małemu tymi przeciwbólowymi co mi dali w szpitalu a podobno nie są bezpieczne dla małego w końcu to cocodamol codeina z paracetamolem i jakimś innym dodatkiem...
Jak zalecil ci lekarz brac ten cocodamol?

Hej. Ja tez sie witam z rana. U mnie brak większych planów na dzisiaj. Czyli odpoczynek i nieszczęsne obowiązki domowe:/

Aga jak z wykończeniem mieszkania Wam idzie?

Anik powodzenia! Daj znac co i jak.
o moje mieszkanie pytasz?:d ogolnie to czekamy jeszcze na ta kuchnie.. w przyszlym tyg powinna byc.. i zostanie przerzucic lozka i bedzie mozna jakos funkcjonowac wiec blizej niz dalej ;)
i zrobilam sobie liste potrzebnego sprzetu agd i w koncu wyszlo ze dostaniemy wszystko na prezenty :p

reklama
skoro Ci dali w szpitalu to powinny byc bezpieczne..

Do góry