reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Babymamusia dobrze, ze jesteś moze Ty uświadomisz Ani ze nie żyje w kraju trzeciego świata. I czasami zamiast narzekać lepiej poszukać;)

Anik ja nie wiem od czego to zależy, ale ja dzisiaj już myślałam ze po mopowaniu urodzę, cieżko mi sie zrobiło okrutnie od jakiegoś czasu:/ moze to temu ze mała nabiera tłuszczyku i gwałtownie tyje? Tak sobie to tłumacze ;)

To na pewno, moja jak siądzie w dole brzucha to uczucie jest straszne, jakby miała zamiar zaraz się ewakuować na zewnątrz ;) Może próbuje się wpasować w kanał powoli, stad takie odczucia?
Mąż mi obiecał skończyć gładź poprawiać dzisiaj to może ten syf zmniejszy się o 50% chociaż :D
No i jutro wizyta, zobaczymy co powie lekarz.

reklama
A ja od tygodnia walcze z przeziembieniem. Najpierw kaszel teraz nos zatkany, dziecko na przepone naciska, normalnie jesc nie moge bo mam wrazenie ze sie udusze i ze sapie jak jem Po jutrze wizyta u gina bedzie nareszcie mierzenie i sie okaze jaki klops bedzie :) mi kondycja caly czas wyraznie spada a jak za duzo wysilku to macica daje o sobie znac stawiajac sie, a tak jak za duzo robie to oczywiscie plecy bola.

To ja w ogóle nie czuję synka nisko. Czasem w pachwinie mnie coś zalaskocze, w nocy jak wstaje to czuje takie nabrzmiałe krocze, a po za tym zupełnie nic. Sprzatam, gotuje w zasadzie wszystko co robilam przed ciąża robię bez problemów tylko szybciej się mecze. Brzuch mi się napina w ciągu dnia od dawna ale raczej bezboleśnie.

Mi tez sie napina bezbolesnie ale twardy robi sie jak skala jak zbyt duzo laze. Dzis sie zmierzyłam i w równo 34 tc mam w obwodzie na wysokości pępka 112 cm !!! Idę na rekord chyba ! W czw wizyta !

Mi tez sie napina bezbolesnie ale twardy robi sie jak skala jak zbyt duzo laze. Dzis sie zmierzyłam i w równo 34 tc mam w obwodzie na wysokości pępka 112 cm !!! Idę na rekord chyba ! W czw wizyta !
Po urodzeniu i połogu założmy temat FitMamuski do lata. I będziemy rekordy w drugą stronę pobijaly. Na razie niech nasi pierworodni rosną [emoji8] Nie ma co panikowac [emoji16]

reklama
Tak odbiegając od tematu too.. : anik. , Justyna I ta koleżanka co urodziła Apricot? Wy przypadkiem nie bylyscie na forum Vitalia jakieś żaby nie sklamac 7 lat temu [emoji23] bo nicki macie takie jakbym je kojarzyła [emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry