reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Babymamusia dobrze, ze jesteś moze Ty uświadomisz Ani ze nie żyje w kraju trzeciego świata. I czasami zamiast narzekać lepiej poszukać;)

Anik ja nie wiem od czego to zależy, ale ja dzisiaj już myślałam ze po mopowaniu urodzę, cieżko mi sie zrobiło okrutnie od jakiegoś czasu:/ moze to temu ze mała nabiera tłuszczyku i gwałtownie tyje? Tak sobie to tłumacze ;)
ja jak sie za duzo ruszam to mi sie brzuch napina wiec leze ile moge :/ a roboty mam od groma no ale trudno.. córcia najważniejsza! jestem juz w trakcie 34 tyg wiec blizej niz dalej :)

Cześć dziewczynki :*
Ja od soboty u rodziców, mały zjazd rodzinny był, armagedon :p W dodatku jeden bratanek chory, mam nadzieję, że ja nie będę. Dobrze, że już dzisiaj pojechali. Dostałam trochę prezentów dla Polci :)

Wczoraj dzieci mnie wypompowały doszczętnie i ledwie chodzę, tak mnie boli dół brzucha, krocze i pachwiny... nocki przesypiamy dobrze, cukry dalej pilnujemy.

Brzucha dawno nie mierzyłam, stanęłam chyba na 104 cm ;) może zmierzę z ciekawości :p

Po urodzeniu i połogu założmy temat FitMamuski do lata. I będziemy rekordy w drugą stronę pobijaly. Na razie niech nasi pierworodni rosną [emoji8] Nie ma co panikowac [emoji16]
Ooo tak! To juz ten wątek możesz założyc bo pierwsze mamy juz są co im sie przyspieszylo troszke :) Bedziemy tez wiedzuec ktora z nas juz urodzila - niech tam piszą tylko te co porod "marcowy" maja za soba :)

Ale glupoty gadasz wszystko kupisz.. nawet jak nie znasz angielskich odpowiedników to masz polska aptekę online (nawet nie jedna). Tylko nie kupisz leków które są na recepte w Polsce, ale z tym też polacy już sobie poradzili i czesto mozesz kupic duomox itp spod lady w polskich sklepach (tak jak papierosy) lub na polskich forach na fb. Ludzie jeżdza kupuja w Poslce i sprzedaja za wiecej tutaj.. Wystarczy zapytać - wszystko znalazłam wymienione przez anik. legalnie ;) :

Fitolizyna
Link do: Fitolizyna pasta doustna 100 g Apteka UK
Debelizyna
Link do: Debelizyna - PASTA działa moczopędnie i rozkurczająco na drogi moczowe, niezbędna w kamicy dróg moczowych 100 g.
Ginjal
Link do: Nefro Protect - Wspomaga pracę nerek i układ moczowy, zamiennik GINJAL który jest wycofany z produkcji, 60 kapsułek.
Rovatinex
Link do: ROWATINEX 50 capsules - Natural Treatment for Kidneys Stones Urinary Tract Spasm Inflammation Urolithiasis - Kidneys Health Support NEW: Amazon.co.uk: Health & Personal Care
Urosept
Link do: Urosept x 60 draż Apteka w UK
Urosan
Link do: Urosan Fix 20sasz na infekcję dróg moczowych
O to dzięki, tego to nie wiedziałam napewno sobie dziś przejrzę te forum i coś zamówię na moje nieszczęsne kamienie ja słyszałam ze sprzedają spod lady ale tez ostatnio mówili ze właśnie juz powoli to sie kończy bo maja kontrole

U mnie zero zadyszki, oddycham bez problemu, sikam z normalna czestotliwoscia, zero ucisku na krocze, nic... a wszystko przez to ze mlody ulozony w poprzek :( Zazdroszcze Wam tych wszystkich dolegliwosci.

Ech, syn to surfer albo leniuch, caly czas lezy!!
Troche zwatpilam ze sie obroci i oswajam sie z mysla o cesarce :(

Ostatnia edycja:
reklama
Mi sie obrocil tyz przed usg przed 37 tyg wiec takze tez bylam myslamu przygotowana do cesarki...a tu 6 lutego niespodzianka glow ka u dolu...aż kamień z serca spadł...a najlepsze ze juz niedługo będzie z nami, maz juz sie doczekać nie może i co chwile małego w brzuchu pyta kiedy przyjdzie bo za dwa dni zaczynam 38 tydz...a małżonek juz sie małego doczekać nie może nawet zapewnił mnie ze będzie odcinać pępowinę....i mówi ze wie ze będę krzyczeć i płakać ale stwierdził ze mnie i małego na krok nie odstąpi...teraz przez te ataki kamicy nerkowej tak sie bal o mnie i małego ze szkoda gadać...ale jest lepiej wymuszam w siebie więcej wody aby miały filtrację...mam nauczkę aby pic więcej wody żeby kamienie sie nie wytworzyły...

Do góry