reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Paulyna mąź może zawieść dokumenty do pracy.
Justyna udanego wypadu. Daleko masz do rodziców? Jeszcze chyba czas na rodzinie więc się nie martw
Jolka u mnie też jakieś rozbieżności w wymiarach ale ja się tym nie martwię. Każde dziecko jest inne.
120 km ale w godzinach szczytu dodatkowo 40 min do szpitala. Mam nadzieję ze nie będzie chciał wyjść wcześniej;)

reklama
Justyna a no obudzilam sie na.siku polazilam po necie i poszlam spac[emoji12]teraz wstaje [emoji1]mam niby dentyste z P o 11:45ale chyba pójdzie sam.nic mnie nie boli więc kij.pojde w.lutym na ostatnie moze i pozniej juz moze leczyc.

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Wiecie, od kilku dni jak klade sie spac mam taki mocny ból jakby na krocze? Spojenie łonowe? Trwa to 1-3 sekundy na szvzescie ale jest konkretne. Jak to ja zaczelam czytac w google i wystraszylam sie ze to "rozejscie spojenia łonowego" wiec napisalam smsa do gina i odpisal ze w 34 tc to juz jest normalne i nie mam sie denerwowac...
Pisze bo moze Wam tez sie to przyda wiedziec...
Dzien dobry :)

To ja położyłam sie spać jakoś o 20.40 obudziłam sie jak maz z pracy wrócił tj23.40 potem poszłam spać jakoś ok 2 wstałam przed 5 bo tak mnie krzyż zaczął bolec ze musiałam posiedzieć trochę No i patrzę a mój ślubny gra w gry na telefonie....a wie dobrze ze dziś miał wstać wcześniej aby ze mną w domu posprzątać a on teraz w najlepsze spi ja juz pranie zdążyłam postawić...
No a wczoraj na kontroli w moczu wyszła mi obecność krwi i białka...ale mój konsultant powiedział ze nie ma czym sie martwić...a ja swego czasu miałam problemy z kamieniami w nerkach

To ja położyłam sie spać jakoś o 20.40 obudziłam sie jak maz z pracy wrócił tj23.40 potem poszłam spać jakoś ok 2 wstałam przed 5 bo tak mnie krzyż zaczął bolec ze musiałam posiedzieć trochę No i patrzę a mój ślubny gra w gry na telefonie....a wie dobrze ze dziś miał wstać wcześniej aby ze mną w domu posprzątać a on teraz w najlepsze spi ja juz pranie zdążyłam postawić...
No a wczoraj na kontroli w moczu wyszła mi obecność krwi i białka...ale mój konsultant powiedział ze nie ma czym sie martwić...a ja swego czasu miałam problemy z kamieniami w nerkach
Ja jeszcze nie wstalam, zbieram sie ;) ale pierwsze chwile po wstaniu jak w brzuszku sie wszystko uklada nie sa takie fajne ;)

Ja narazie mogę pomarzyć o zwierzaku maz nie chce za szybko psa brać bo małe dziecko itp...a o kociaku to mogę zapomnieć...
A ze mnie to bardziej kocia mama niż psia

reklama
Ja narazie mogę pomarzyć o zwierzaku maz nie chce za szybko psa brać bo małe dziecko itp...a o kociaku to mogę zapomnieć...
A ze mnie to bardziej kocia mama niż psia
U mnie są dwie kotki [emoji4] mam nadzieje, ze dobrze na noworodka zareagują.

Mnie spójne tez powoli zaczyna boleć... jakoś trzeba dotrwać ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry