reklama
Jolka112
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Miałam dziś wizytę na NZF. Samo badanie. Pisałam kiedyś, że ostatnio mam takie dziwne uczucie wbijania szpilek w szyjkę...okazuje się, że zrobiła się miękka. Piszę, jakby któraś tak miała i się zastanawiała co się dzieje.
Mam brać doraźnie Nospę i codziennie Asmag forte. Dr powiedział, że jeszcze 3 tyg i później już można rodzić. Oczywiście najlepiej doczekac do terminu, ale za 3 tyg już będzie bezpiecznie dla dziecka...
Teraz to do mnie dotarło, że już tak mało czasu zostało! W tygodniu spakuję torbę
Mam brać doraźnie Nospę i codziennie Asmag forte. Dr powiedział, że jeszcze 3 tyg i później już można rodzić. Oczywiście najlepiej doczekac do terminu, ale za 3 tyg już będzie bezpiecznie dla dziecka...
Teraz to do mnie dotarło, że już tak mało czasu zostało! W tygodniu spakuję torbę
aga6
a czesto tak mialas?Hej dziewczyny. Miałam dziś wizytę na NZF. Samo badanie. Pisałam kiedyś, że ostatnio mam takie dziwne uczucie wbijania szpilek w szyjkę...okazuje się, że zrobiła się miękka. Piszę, jakby któraś tak miała i się zastanawiała co się dzieje.
anik.
Mama Krzysia :)
Ojjj tak...ciezkie te ostatnie miesiace [emoji14] nie dosc ze spac sie chce to brzuchol przeszkadza i sapie jak traktor..
Kurde mnie też czasem zakłuje [emoji33][emoji33]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
No mąż ogarnie dokumenty do pracy, ale może uda mi się z kadrową dogadać, żeby jak najmniej zachodu dla nas było
Ja dzisiaj uzupełniałam rzęski, poza tym refluks nie rozpieszcza. Mnie czasami coś zaszczypie na dole, ale szyja ostatnio była dalej twarda, chyba po prostu mała mnie tam solidnie kopie
w zależności co wyjdzie z cukrzycą, wyślą mnie do szpitala 3stopnia, żeby bezpieczniej byłoA czemu miałabyś rodzić gdzie indziej?
No mąż ogarnie dokumenty do pracy, ale może uda mi się z kadrową dogadać, żeby jak najmniej zachodu dla nas było
Ja dzisiaj uzupełniałam rzęski, poza tym refluks nie rozpieszcza. Mnie czasami coś zaszczypie na dole, ale szyja ostatnio była dalej twarda, chyba po prostu mała mnie tam solidnie kopie
Kleinekatia
Miękka szyjka pod koniec ciazy to plus. U mnie skonczony 34tc i dr powiedzial ze to dobrze (mam 1 cm rozwarcia) bo jak zaczyna sie porod a szyjka twarda to najpierw musza sie natrudzic by ją zmiękczyć...
anik.
Mama Krzysia :)
Przy pierwszym porodzie miałam twarda szyjkę. Rozwarcie szło a szyjka twarda jak cholera :/Miękka szyjka pod koniec ciazy to plus. U mnie skonczony 34tc i dr powiedzial ze to dobrze (mam 1 cm rozwarcia) bo jak zaczyna sie porod a szyjka twarda to najpierw musza sie natrudzic by ją zmiękczyć...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z córeczka byłam na wizycie w 33 tc szyjka była miękka a w 37 miałam rozwarcie 1,5 chodziłam tak blisko 3 tyg bo urodziłam równo w terminie.
Dziewczyny czy wszystkie wasze maluchy sa głowa do dołu ?
Ma któraś po 30 tc malucha z główka do gory ? Moj sie odwrócił nie wiem kiedy jest duży i martwię sie ze nie odwróci do porodu. Wizja cesarki mnie przeraża maksymalnie !!!
Dziewczyny czy wszystkie wasze maluchy sa głowa do dołu ?
Ma któraś po 30 tc malucha z główka do gory ? Moj sie odwrócił nie wiem kiedy jest duży i martwię sie ze nie odwróci do porodu. Wizja cesarki mnie przeraża maksymalnie !!!
reklama
agnieszkaala
My po wizycie. Mała waży 1,5 kg. Jest mniejsza o jakiś tydzien ale moje dzieciaki malutkie się rodzą. Wszystko ok. Szyjka twarda, długa i zamknięta. Następna wizyta za 3 tygodnie.