reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Agnieszkaala - z wozkami to inaczej wybierasz jak patrzysz w internecie a inaczej jak chwytasz i probujesz w sklepie. My planowalismy zakup Xlandera albo Bebetto ale jak w sklepie chwycilismy Baby designe to odrazu wiedzielismy ze to ten (fajne bujanie i lekkie prowadzenie).

To ja moze napisze maila do kadr i dowiem sie co z tym macieżyńskim u źródła ;)

reklama
Agnieszkaala - z wozkami to inaczej wybierasz jak patrzysz w internecie a inaczej jak chwytasz i probujesz w sklepie. My planowalismy zakup Xlandera albo Bebetto ale jak w sklepie chwycilismy Baby designe to odrazu wiedzielismy ze to ten (fajne bujanie i lekkie prowadzenie).
My właśnie byliśmy w sklepie i te 3 mam się spodobały ale najbardziej bexa i Adamex ale no Adamex ma beznadziejne opinie. A znowu Pan w sklepie bardzo polecal jest jako lekki i mały po złożeniu wozek.

A faktycznie mąż podnosil i sprawdzal jak wagowo? I faktycznie roznil sie wielkoscia po zlozeniu? Jak my ogladalismy w sklepie to te wszystkie wozki sa bardzo podobne... nawet sprzedawca mowil ze np.w jednej firmie modele roznia sie tylko kolorami..

Cześć dziewczyny ;)

My wczoraj przestawiliśmy meble, wymieniliśmy uszkodzony panel w podłodze od żelazka... sprawka męża ;) i w przyszły weekend same przyjemności, bo zajmiemy się już dekoracjami :)
4 pranie wisi na suszarce, jeszcze jedno ciuszkowe mnie czeka, potem pokrowce itp.

Teraz jest chyba więcej czasu na dokumenty 21 dni? Na pewno trzeba zgłosić w pracy, wypełnić dokumenty i zdeklarować czy na rok czy na pół idziemy, żeby wiedzieli ile mają wypłacać.
Może zająć się tym mąż czy osobiście trzeba dostarczyć wiecie? Ja nie chciałabym się pojawiać w pracy z takim małym dzieckiem ... niby mąż z młodą będzie mógł zostać, ale jak będę karmić piersią to trochę utrudnienie też ;)

Dzisiaj mam SR, nie mogę się doczekać kolejnych zajęć, bo chyba zwiedzanie oddziały wyremontowanego będzie :)

Paulynka czekamy na zdjęcia gotowego już kącika:)

Wydaje mi sie ze mąż moze podjechać z wypełnionymi dokumentami. Ja już mam w domu to co mam wypisać i pózniej już wypełnione mąż zawiezie. Taki mam plan;)

Co do wózków to na oko większość jest do siebie podobna to racja.

Ja byłam ostatnio marudzić żeby już dostać dokumenty bo porodzie pewnie nie będę miała głowy.
Moze mailem niech wyślą?

reklama
Do góry