reklama
Kleinekatia
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak to jest... po porodzie z automatu L4 przechodzi w urlop maciezynski? Ile on trwa?
A potem jest ten urlop rodzicielski pol roczny lub roczny?
Nie ogarniam tematu...
I kiedy trzeba dac znac czy wybralo sie pol/ czy roczny?
Nie ogarniam tematu...
aga6
tez sie chetnie dowiem..Dziewczyny a jak to jest... po porodzie z automatu L4 przechodzi w urlop maciezynski? Ile on trwa?
Nie ogarniam tematu...
Justyna5789
Ja w internecie wyczytała , że jest ileś dni na dostarczenie (bodajże 14?) I macierzyński może zacząć działać już przed porodem. Tzn dziewczyny pisały, żeby nie pozwolić sobie wcześniej kończyć zwolnienia, bo skracamy sobie macierzyński. A lekarze często tak robią. Jeśli chodzi o dokumenty to przede mną dziewczyna szła na macierzyński i księgowa jej wysłała co ma dostarczyć do firmy, u mnie wygląda to tak.Dziewczyny a jak to jest... po porodzie z automatu L4 przechodzi w urlop maciezynski? Ile on trwa?
Nie ogarniam tematu...
Załączniki
agnieszkaala
Hej, u Nas też dzisiaj słoneczko świeci. Zabrałam się za rozbieranie choinki i obiad.
MamaNS ja starszakom podaje vigantol ale on jest na receptę. Pewnie w szpitalu powiedzą którą najlepsza. Najwygodniejszy jest wyciskania do buzi dziecka.
Co do formalności to w sumie się nie dowiadywalam. Liczę na księgową.
MamaNS ja starszakom podaje vigantol ale on jest na receptę. Pewnie w szpitalu powiedzą którą najlepsza. Najwygodniejszy jest wyciskania do buzi dziecka.
Co do formalności to w sumie się nie dowiadywalam. Liczę na księgową.
aga6
u mnie chyba tez :dU mnie wyglada to tak ze firma dała mi potrzebne dokumenty i mam je dostarczyć wraz z aktem urodzenia.
Ania020317
U mnie tez słoneczko swieci i aż chce sie wychodzić a nie to co przez ostatnie tygodnie
agnieszkaala
Wybraliście już wózki? My zastanawiamy się nad jedo nevo, adamexem barletta lub bexa ideał New. Macie jakieś doświadczeni a z tymi wózkami? Fotelik wybraliśmy polskiej firmy avionaut kitte+. Jest dużo lepiej wykonany niż np maxi coś co wcześniej był moim faworytem i w sumie moja dwójką ma z tej firmy foteliki.
Jutro mam wizytę. Dzisiaj odebrałam wyniki. Morfologia lepsza. Hemoglobiny 12 i hematokryt 35. W moczu w końcu bez leukocytów i hbs ujemny.
Jutro mam wizytę. Dzisiaj odebrałam wyniki. Morfologia lepsza. Hemoglobiny 12 i hematokryt 35. W moczu w końcu bez leukocytów i hbs ujemny.
reklama
Justyna5789
My Riko Nano kupiliśmyWybraliście już wózki? My zastanawiamy się nad jedo nevo, adamexem barletta lub bexa ideał New. Macie jakieś doświadczeni a z tymi wózkami? Fotelik wybraliśmy polskiej firmy avionaut kitte+. Jest dużo lepiej wykonany niż np maxi coś co wcześniej był moim faworytem i w sumie moja dwójką ma z tej firmy foteliki.