reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Pewnie masz racje. Ja wogole zdjęć nie lubię, a co dopiero teraz:p
Ale bardzo mi sie podobają te sesje szczególnie prywatne jak ktoś sam sobie ogarnia.

Ja lubie robic fotki i juz czekam kiedy malutkiej cos psyrykne :) nie mam tła prawdziwego dlatego zwykle używam koca :) marzy mi sie male domowe studio foto tylko po co skoro to wydatek a znajomi jakos nie lubia sesji... a ja bym chetnie popstrykala i sie pouczyla :) w stajni juz czeka kucyk na fotki z mała... bedzie fajnie :D

Ania jak się czujesz? Dogadaliście się z mężem? "Facet to świnia" :) :p mój tez mnie wnerwia no ale my mamy długi staż także motylki już dawno wysrane z brzucha :p:rofl2::cool:
Tak dogadali wszystko poszło o to ze on zasnął o 5 nad ranem i spał dwie godz bi go na badanie krwi budziłam ale jak sie okazało to odwołał ta wizytę bo był tak zmęczony ze nie był w stanie w stać No a jak sie wkurzył na mnie to sie ubrał i wyszedł ja sądziłam ze poszedł na badanie krwi ale podobno maja mu przysłać kolejny termin...jak sie okazało tylko doszedł do siebie lepiej sie czuje i juz nie potrzebuje robienia badań, on jest czasem tak uparty jak osioł...

My nie robimy sesji bo tez nie ma kiedy za to jak tylko mężowi coś odbije i stwierdzi ze wyglądam bardzo pięknie to pstryka kilka zdjęć które mu sie podobają ale nie koniecznie mi

Ja mam w koszyku ten z bialego jelenia wlasnie bo dobra cena .no w sumie niewielka roznica jak w rossmannie ale kupuję na dniach to wsadzilam bo to.co mam w domu sie juz konczy.
Ja uzywam zawsze i dla P tez mamy taki dla mężczyzn.

Kleinekatia piekne zdjęcia!
My musimy sb w lutym kupic nowy aparat jakis fajny ...
A photoshopem nie umiem sie obslugiwac i buu

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ja lubie robic fotki i juz czekam kiedy malutkiej cos psyrykne :) nie mam tła prawdziwego dlatego zwykle używam koca :) marzy mi sie male domowe studio foto tylko po co skoro to wydatek a znajomi jakos nie lubia sesji... a ja bym chetnie popstrykala i sie pouczyla :) w stajni juz czeka kucyk na fotki z mała... bedzie fajnie :D
śliczne zdjęcia :)
mój mąż też się bawi w fotografa, małe studio w domu też się marzy, może kiedyś :)
narazie sami się bawimy w sesję :D no i mąż jakieś krajobrazy robi itp. ;)

Mój chłop kilka razy w tygodniu sprawia że mam dołek a wlasciwie to chodzi o to że on ma na wszystko czas a ja nie lubie zostawiac na ostatnia chwile... ale staram sie nie denerowowac...

Dziekuje ;) ja w photoshopie umiem tylko podstawowe rzeczy jak zdobedziesz polska wersje to tez mama_NS sobie poradzisz :)

Hej hej a my zaczęliśmy intensywnie przygotowania na przyjęcie małej. W pt, sobotę zakupy. Byliśmy też oglądać wózki i foteliki. Z ubranek, chemi, kosmetykow mam wszystko. Dla siebie z akcesoriów też, koszule też zamówiłam. Jedynie dla Małej jeszcze wozek, fotelik, pieluchy i chusteczki i kocyk do wózka.
Jeśli chodzi o witaminy to narazie nie kupuje. Jak już coś będę podawać to Wit D.

reklama
Ja juz da małego mam wszystko jedynie z kosmetyków do kąpieli ale na to mam czas bo na początek i tak w samej widzie będę kapać...No i wanienka oczywiście. Wózek mam łóżeczko juz czeka gotowe ciuszki będę prasować a cześć mam bo mama mi na początku stycznia paczkę z ciuchami wysłała po bracie mam niebieski śpiworek do którego małego włożę jeszcze biay rożek który zabieram do szpitala do tego mam ocieplane taki śpiworek do wózka w razie czego bo tu nie wiadomo z pogoda jak będzie. Dla siebie juz wszystko mam...jeszcze muszę termometr w razie gorączki kupić do tego do sprawdzania wody termometr. Ręczniki kocyki juz mam...ciagle mysle czy o czymś nie zapomniałam...

Do góry