Ania020317
Fanka BB :)
Moje malenstwo wazy 1,933 rozwija sie prawidlowo...paczka z ciuszkami przyszła, czekam na męża aż z pracy wróci to wtedy będziemy otwierać razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jakąś maść Medela (chyba) od kuzynki ale jeszcze nie smarujeDziewczyny czy smarujecie już czymś brodawki? Generalnie moje brodawki zawsze były lekko popękane, wydaje mi się ze teraz są bardziej, zastanawiam się czy to nie siara zasycha na nich. Nic mnie nie boli ale tak na wszelki wypadek chciałabym zacząć czymś smarować i nie wiem czym?
Mój Krzyś miał takie rozbieżności. A urodził się normalnych wymiarów także spokojnie nie martw się :*My juz po usg...chyba nie jest najlepiej...
wszystkie wymiary ok ale obwód brzuszka odbiega, wychodzi 28t6d a dziś mamy 30t5d mam "zwiększyć przepływy z łożyska" czyli leżeć i pachnieć 2 tyg, jeść dużo białka i łykać witaminy i zobaczymy na następnej wizycie.
Martwię się