reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja jeszcze nie zaczęłam torby pakować bo finansowo nie byliśmy w stanie jeszcze teraz dla mnie rzeczy kupić...sprawdzałam w sklepie ochraniacze do łóżeczka i pościel ale w komplecie nie ma a osobno wszystko to jedna rzecz 40£ kosztuje a przez internet za 40£ mam cały zestaw...poradzicie ci można ubrać małemu do kaftanika na wiązanie bo nie wiem pajacyk z krótkim czy poszukać małych spodni...ja mam większość rzeczy jak mały skończy 3 miesiące takich po narodzinach to muszę kupić ale to nie problem...wózek jest w drodze...jeszcze tyle roboty przed nami...wczoraj maz mnie opierniczyl bo przestawiłam nasze łóżko i łóżeczko małego ni i jak ten zobaczył to nie zostawił na mnie suchej nitki...mówi ze mam niczego ciężkiego nawet nie przesuwać...
Ja do szpitala mam 4 pajace 3 body i do tego mam 2 kaftaniki i 3 pary spodenek bawełniane i dresowe. I prawdę powiedziawszy to nadal tego nie widzę;) dla dziewczynki byłoby mi chyba łatwiej zrobić komplet

reklama
To moj w kwestii porodu sie nie wtrąca. To jest mój wybór i wspiera mnie w tym co zdecydowałam :)

Ja sie właśnie zastanawiam czy kupować taki grubszy kombinezonik na wyjście ze szpitala czy jakoś to inaczej ogarnąć. Termin mam na koniec marca, ale nie wiadomo co bedzie.
Justynka ja będę miała córeczkę i nie jest mi łatwiej !:D

Jestem już po wizycie, panna waży 1,5 kg, chwilowo ułożyła się główką w dół, wymiary są idealne, przepływy i tętno ok. Wszystko ładnie pozamykane, długie, trzyma, ciśnienie ok
1f642.png
Kolejna wizyta za 3 tygodnie.

To moj w kwestii porodu sie nie wtrąca. To jest mój wybór i wspiera mnie w tym co zdecydowałam :)

Ja sie właśnie zastanawiam czy kupować taki grubszy kombinezonik na wyjście ze szpitala czy jakoś to inaczej ogarnąć. Termin mam na koniec marca, ale nie wiadomo co bedzie.
Justynka ja będę miała córeczkę i nie jest mi łatwiej !:D
A U mnie na ciuszkach takie piękne kombinezony dla dziewczynek za grosze.

Anik super dobre wieści :)
Ja wizytę nam 20 musze zrobic badania.
U nas do szpitala w którym będę rodzic potrzebne sa tylko chusteczki dla dziecka resztę daje szpital i oczywiście ciuszki na wyjście.
U mnie bedzie to body z długim rękawem kaftanik taki welurowy na to śpioch welurowy-bo to komplet i zależy jak bedzie jak mega mega zimno to kombinezon gruby jak plusowa temp to tez dość gruby miś. Na to kocyk i tyle.

Czarownica nie denerwuj mnie!!! ;)
Ja właśnie myślałam o body z długim rękawem, kaftanik, taki kombinezon ale właśnie welurowy i kocyk. Mam nadzieje ze to starczy.

Anik jak dobrze sie to czyta :)

Anik super !!

Dzieki Dziewczyny, pocieszyłyście mnie trochę...wczoraj miałam totalną załamkę. Leżę i jem, za 2 tyg zobaczymy czy brzuszek podrósł , musi byc dobrze !

reklama
Do góry