reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Troszkę mnie nie było, ale pojawiły się pewne problemy u teściów i trzeba było to jakoś ogarnąć. Nie wiadomo, co będzie dalej, ale cóż - nikt nie mówił, że życie jest proste.:hmm:

Dziewczyny! Z okazji nadchodzących Świąt życzymy Wam, aby był to czas pełny radości, spokoju, szczęścia. Niech ustąpią wszelkie dolegliwości, a Wasze Maleństwa również się cieszą razem z Wami ciepłem rodzinnym oznajmiając to na Wam znane sposoby :D

Wszystkim przyszlym mamusiom zdrowych i spokojnych Swiat :)

Ja dzis zasnelam ok 6h a obudzilam sie o 9h... super :dry: cos mi sie wydaje ze to ten kubel kawy ktory wczoraj wypilam w So coffe... ja wcale kawy nie pije moze dlatego... corcia w brzuchu tez cala noc harcowala :eek: to sie wyspałysmy ze hoho...

Kochane, życzę Wam i Waszym najbliższym zdrowych, pogodnych i pachnących choinką i pierniczkami Świąt Bożego Narodzenia! Niech się spełnią Wasze najskrytsze marzenia! [emoji11][emoji11][emoji11]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam dziś znów nie przespana nic najpierw podbrzusze całe bolało No to usadowilam sie w fotelu i tak chyba dwie bądź trzy godziny spałam potem sie przebudziłam i poszłam do łóżka a u nagle jak zaczął sie ból w okolicach lewego jajnika(dodam ze nie mam lewego jajnika i jajowodu gdyż zostały usunięte operacyjnie) ze myślałam ze zwariuje do tej pory czuje ból po lewej stronie gdyby tego było mało znowu lewe ucho mnie boli... i chyba jednak sie jutro zarejestruje do lekarza aby zobaczył co jest grane...te święta mnie tak wymęczyły ze masakra...a nowy rok tez bez męża spędzę bo on akurat z 31.12 na 01.01 ma 18 godz i wraca o 6 rano a w wigilie zrobił mi niespodziankę sądziłam ze kończy o 5 nad ranem pierwszego dnia świat a przyszedł przed 24 w nocy bo szef stwierdził ze nie ma ruchu i zamknęli 5 godz wcześniej pizzerie...a koj maluszek cały czas bardzo aktywny... a najgorzej po jedzeniu mam takie wrażenie jakbym miała pęknąć...

Do góry