reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Pochwalę się może jutro, dzisiaj już siły nie mam... wróciłam z galerii, bo dla bratanka chciałam jeszcze coś dokupić. A zakupy w Re i Zarze online robiłam, więc poczekam aż dojdzie :)

mój wymiotuje taką gęstą śliną, jak się za dużo nabiega i powietrza nałyka, ale to taka rasa... i to normalne niby
może coś zjadła świątecznego? a pije coś? może weźcie psa do weta, żeby się nie odwodnił...
czekam az maz wroci z pracy i podjedziemy.
pić coś tam pije..
ogolnie my jej dajemy tylko psie jedzenie ale duzo dzieciakow tam bylo wiec mogly jej cos podrzucic a ona nie pogardzi :p
a jaka masz rase? bo w sumie moja duzo bardzo biegala jednego dnia wiec cos w tym moze byc

reklama
nasz 3 lata skończył 19 grudnia :D na początku piszczał pod stołem hehe, teraz zdaży mu się poprosić, ale nie zwracamy na to uwagi i przestaje, grunt to konsekwencja, no ale tylko gdzieś się pojedzie i każdy mu coś daje mimo że prosimy, bo potem bączki puszcza brzydkie, jak je nie swoje jedzenie :/

nasz 3 lata skończył 19 grudnia :D na początku piszczał pod stołem hehe, teraz zdaży mu się poprosić, ale nie zwracamy na to uwagi i przestaje, grunt to konsekwencja, no ale tylko gdzieś się pojedzie i każdy mu coś daje mimo że prosimy, bo potem bączki puszcza brzydkie, jak je nie swoje jedzenie :/
no nasza ma to samo :p albo rozwolnienia dostaje

reklama

Też mam buldoga francuskiego mojego kochanego :D:D Pierdzi, chrapie, rzyga, istne cudo <3 :D Te pieski są szalone i mega kochane <3

Do góry