reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Pochwalę się może jutro, dzisiaj już siły nie mam... wróciłam z galerii, bo dla bratanka chciałam jeszcze coś dokupić. A zakupy w Re i Zarze online robiłam, więc poczekam aż dojdzie :)

mój wymiotuje taką gęstą śliną, jak się za dużo nabiega i powietrza nałyka, ale to taka rasa... i to normalne niby
może coś zjadła świątecznego? a pije coś? może weźcie psa do weta, żeby się nie odwodnił...
czekam az maz wroci z pracy i podjedziemy.
pić coś tam pije..
ogolnie my jej dajemy tylko psie jedzenie ale duzo dzieciakow tam bylo wiec mogly jej cos podrzucic a ona nie pogardzi :p
a jaka masz rase? bo w sumie moja duzo bardzo biegala jednego dnia wiec cos w tym moze byc

reklama
nasz 3 lata skończył 19 grudnia :D na początku piszczał pod stołem hehe, teraz zdaży mu się poprosić, ale nie zwracamy na to uwagi i przestaje, grunt to konsekwencja, no ale tylko gdzieś się pojedzie i każdy mu coś daje mimo że prosimy, bo potem bączki puszcza brzydkie, jak je nie swoje jedzenie :/

nasz 3 lata skończył 19 grudnia :D na początku piszczał pod stołem hehe, teraz zdaży mu się poprosić, ale nie zwracamy na to uwagi i przestaje, grunt to konsekwencja, no ale tylko gdzieś się pojedzie i każdy mu coś daje mimo że prosimy, bo potem bączki puszcza brzydkie, jak je nie swoje jedzenie :/
no nasza ma to samo :p albo rozwolnienia dostaje

reklama

Też mam buldoga francuskiego mojego kochanego :D:D Pierdzi, chrapie, rzyga, istne cudo <3 :D Te pieski są szalone i mega kochane <3

Do góry