reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Troszkę mnie nie było, ale pojawiły się pewne problemy u teściów i trzeba było to jakoś ogarnąć. Nie wiadomo, co będzie dalej, ale cóż - nikt nie mówił, że życie jest proste.:hmm:

Dziewczyny! Z okazji nadchodzących Świąt życzymy Wam, aby był to czas pełny radości, spokoju, szczęścia. Niech ustąpią wszelkie dolegliwości, a Wasze Maleństwa również się cieszą razem z Wami ciepłem rodzinnym oznajmiając to na Wam znane sposoby :D

Wszystkim przyszlym mamusiom zdrowych i spokojnych Swiat :)

Ja dzis zasnelam ok 6h a obudzilam sie o 9h... super :dry: cos mi sie wydaje ze to ten kubel kawy ktory wczoraj wypilam w So coffe... ja wcale kawy nie pije moze dlatego... corcia w brzuchu tez cala noc harcowala :eek: to sie wyspałysmy ze hoho...

Kochane, życzę Wam i Waszym najbliższym zdrowych, pogodnych i pachnących choinką i pierniczkami Świąt Bożego Narodzenia! Niech się spełnią Wasze najskrytsze marzenia! [emoji11][emoji11][emoji11]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam dziś znów nie przespana nic najpierw podbrzusze całe bolało No to usadowilam sie w fotelu i tak chyba dwie bądź trzy godziny spałam potem sie przebudziłam i poszłam do łóżka a u nagle jak zaczął sie ból w okolicach lewego jajnika(dodam ze nie mam lewego jajnika i jajowodu gdyż zostały usunięte operacyjnie) ze myślałam ze zwariuje do tej pory czuje ból po lewej stronie gdyby tego było mało znowu lewe ucho mnie boli... i chyba jednak sie jutro zarejestruje do lekarza aby zobaczył co jest grane...te święta mnie tak wymęczyły ze masakra...a nowy rok tez bez męża spędzę bo on akurat z 31.12 na 01.01 ma 18 godz i wraca o 6 rano a w wigilie zrobił mi niespodziankę sądziłam ze kończy o 5 nad ranem pierwszego dnia świat a przyszedł przed 24 w nocy bo szef stwierdził ze nie ma ruchu i zamknęli 5 godz wcześniej pizzerie...a koj maluszek cały czas bardzo aktywny... a najgorzej po jedzeniu mam takie wrażenie jakbym miała pęknąć...

Do góry