reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej dziewczynki :* Życzę Wam wesołych i spokojnych świąt :* żebyśmy mogły sobie trochę pojeść, bez żadnych wyrzutów i konsekwencji na wadze większej :D Do usłyszenia :*

Ja kawka, śniadanko, pakowanko i jedziemy do teściów, odezwę się tu pewnie po powrocie.
Buźka :*

Ojej a ja się umowilam na krzywą na 27 żeby 26 słodyczy nie jeść ale nie sądziłam ze dotyczy to również mandarynek! Aaaaa! To teraz już nie wiem jak ja przeżyje te święta! [emoji54]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
no ktoś tu pisał, że mandarynki fałszują wynik... jak zjesz pewnie ze dwie nic się nie stanie, ale ja wolałam sobie odpuścić, żeby wynik był spoko i żeby nie musieć tego powtarzać :D

Życzenia zapożyczone z konta Siostra Ania na Facebooku swoją drogą polecam jeśli ktoś nie zna.
FB_IMG_1482492733703.jpg

Wszystkiego dobrego na Święta Bożego Narodzenia.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• FB_IMG_1482492733703.jpg
    FB_IMG_1482492733703.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 81
  • FB_IMG_1482492733703.jpg
    FB_IMG_1482492733703.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 680
ja zjadlam trzy na 12 h przed krzywą i wyszło okej xP
Ja zjadlam 10 mandarynek mniej wiecej od 15-22h i rano na czczo mialam 120 ;)

Moja niunia dzis na usg otworzyła oczka! :D waży juz 1,5kg :) od dzis łykam żelazo bo mam lekka anemie... ja tego nie widzialam ale doktor mowil ze na usg widzi że niunia ma już włoski na główce :D i dodal ze 30 tc to juz jest bezpiecznie :) a szyjka jest odp długa :)

reklama
Do góry