reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej dziewczynki :* Życzę Wam wesołych i spokojnych świąt :* żebyśmy mogły sobie trochę pojeść, bez żadnych wyrzutów i konsekwencji na wadze większej :D Do usłyszenia :*

Ja kawka, śniadanko, pakowanko i jedziemy do teściów, odezwę się tu pewnie po powrocie.
Buźka :*

Ojej a ja się umowilam na krzywą na 27 żeby 26 słodyczy nie jeść ale nie sądziłam ze dotyczy to również mandarynek! Aaaaa! To teraz już nie wiem jak ja przeżyje te święta! [emoji54]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
no ktoś tu pisał, że mandarynki fałszują wynik... jak zjesz pewnie ze dwie nic się nie stanie, ale ja wolałam sobie odpuścić, żeby wynik był spoko i żeby nie musieć tego powtarzać :D

Życzenia zapożyczone z konta Siostra Ania na Facebooku swoją drogą polecam jeśli ktoś nie zna.
FB_IMG_1482492733703.jpg

Wszystkiego dobrego na Święta Bożego Narodzenia.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• FB_IMG_1482492733703.jpg
    FB_IMG_1482492733703.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 78
  • FB_IMG_1482492733703.jpg
    FB_IMG_1482492733703.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 677
ja zjadlam trzy na 12 h przed krzywą i wyszło okej xP
Ja zjadlam 10 mandarynek mniej wiecej od 15-22h i rano na czczo mialam 120 ;)

Moja niunia dzis na usg otworzyła oczka! :D waży juz 1,5kg :) od dzis łykam żelazo bo mam lekka anemie... ja tego nie widzialam ale doktor mowil ze na usg widzi że niunia ma już włoski na główce :D i dodal ze 30 tc to juz jest bezpiecznie :) a szyjka jest odp długa :)

reklama
Do góry