reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Ale też tak macie ze jak w grudniu w sklepach pachną mandarynki to kojarzy się to Wam ze świętami? [emoji4]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
taaaak :d kocham mandarynkiAle też tak macie ze jak w grudniu w sklepach pachną mandarynki to kojarzy się to Wam ze świętami? [emoji4]
Hej dziewczynki :* Życzę Wam wesołych i spokojnych świąt :* żebyśmy mogły sobie trochę pojeść, bez żadnych wyrzutów i konsekwencji na wadze większej Do usłyszenia :*
Ja kawka, śniadanko, pakowanko i jedziemy do teściów, odezwę się tu pewnie po powrocie.
Buźka :*
Ja kawka, śniadanko, pakowanko i jedziemy do teściów, odezwę się tu pewnie po powrocie.
Buźka :*
no ktoś tu pisał, że mandarynki fałszują wynik... jak zjesz pewnie ze dwie nic się nie stanie, ale ja wolałam sobie odpuścić, żeby wynik był spoko i żeby nie musieć tego powtarzaćOjej a ja się umowilam na krzywą na 27 żeby 26 słodyczy nie jeść ale nie sądziłam ze dotyczy to również mandarynek! Aaaaa! To teraz już nie wiem jak ja przeżyje te święta! [emoji54]
kama8-)
Zaangażowana w BB
Życzenia zapożyczone z konta Siostra Ania na Facebooku swoją drogą polecam jeśli ktoś nie zna.
Wszystkiego dobrego na Święta Bożego Narodzenia.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego dobrego na Święta Bożego Narodzenia.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Kleinekatia
Ja zjadlam 10 mandarynek mniej wiecej od 15-22h i rano na czczo mialam 120ja zjadlam trzy na 12 h przed krzywą i wyszło okej xP
Moja niunia dzis na usg otworzyła oczka! waży juz 1,5kg od dzis łykam żelazo bo mam lekka anemie... ja tego nie widzialam ale doktor mowil ze na usg widzi że niunia ma już włoski na główce i dodal ze 30 tc to juz jest bezpiecznie a szyjka jest odp długa
reklama
aga6
moze to przez cos innego?Ja zjadlam 10 mandarynek mniej wiecej od 15-22h i rano na czczo mialam 120