reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Pewnie ja tez za duzo nie myślałam szlam jak na zwykle pobranie krwi łyknęłam do dna i dopiero sie za kiblem rozglądałam zeby za daleko w razie W nie siedzieć ;)

Masakra dziś szukałam kurtki zimowej bo w ta co mam to sie nie zapne ale tu abo takie drugie do ud do wysokich kobiet abo takie cieniutkie...ja zakupiłam taka jakby czarna z brązowa nicią tunikę ciepłe leginsy i rajstopy juz mam...u mnie w tym roku skromnie bo wigilie spędzę sama śledzi nie robię bo sie nie opłaca wiec gotowe kupię jedynie barszcz ziemniaki uszka i krokiety mam zamówione w polskim sklepie jedynie mysle nad ryba do usmażenia...tylko ciężko będzie sie w budżecie zmieścić bo coś z kasa jest cienko
A łóżeczko juz mam wybrane będę zamawiać na ebayu bo widziałam juz z wszystkim za 150£ wózek tez wybrany a ciuszki na start mam bo mama wysłała mi po bracie jak był mały bo cześć zostawiła wiec karton ciuszek mam...

ja to omal nie zwymiotowalam po tej glukozie, ale ja w ogole czesto mam mdlosci po roznych rzeczach ;/
dzis caly dzien w galerii z mezem bylismy, jestem padnieta :D bylam w jednym sklepie dzieciecym - smyk, ale strasznie tam drogo, choc niektore rzeczy byly ladne no ale nic nie kupilam

Ania w wigilie będziesz sama ? Przykro mi :(
No niestety maz zaczyna prace o 11 a skończy o 5 rano następnego dnia za to 25 ma wolne wiec przynajmniej pierwszy dzień świat spędzę z mężem...
Nie No ale gafę palnęłam jak mogłam
Napisać ze będę samaPrzecież będzie moje maleństwo w brzuszku wiec nie aż taka sama...tylko z synusiem pod serduszkiem...

No niestety maz zaczyna prace o 11 a skończy o 5 rano następnego dnia za to 25 ma wolne wiec przynajmniej pierwszy dzień świat spędzę z mężem...
Nie No ale gafę palnęłam jak mogłam
Napisać ze będę samaPrzecież będzie moje maleństwo w brzuszku wiec nie aż taka sama...tylko z synusiem pod serduszkiem...
teraz juz zawsze nasze brzdace beda jeszcze kilka tygodni w nas a pozniej kolo nas ;)

reklama
Do góry