reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Pewnie ja tez za duzo nie myślałam szlam jak na zwykle pobranie krwi łyknęłam do dna i dopiero sie za kiblem rozglądałam zeby za daleko w razie W nie siedzieć ;)

Masakra dziś szukałam kurtki zimowej bo w ta co mam to sie nie zapne ale tu abo takie drugie do ud do wysokich kobiet abo takie cieniutkie...ja zakupiłam taka jakby czarna z brązowa nicią tunikę ciepłe leginsy i rajstopy juz mam...u mnie w tym roku skromnie bo wigilie spędzę sama śledzi nie robię bo sie nie opłaca wiec gotowe kupię jedynie barszcz ziemniaki uszka i krokiety mam zamówione w polskim sklepie jedynie mysle nad ryba do usmażenia...tylko ciężko będzie sie w budżecie zmieścić bo coś z kasa jest cienko
A łóżeczko juz mam wybrane będę zamawiać na ebayu bo widziałam juz z wszystkim za 150£ wózek tez wybrany a ciuszki na start mam bo mama wysłała mi po bracie jak był mały bo cześć zostawiła wiec karton ciuszek mam...

ja to omal nie zwymiotowalam po tej glukozie, ale ja w ogole czesto mam mdlosci po roznych rzeczach ;/
dzis caly dzien w galerii z mezem bylismy, jestem padnieta :D bylam w jednym sklepie dzieciecym - smyk, ale strasznie tam drogo, choc niektore rzeczy byly ladne no ale nic nie kupilam

Ania w wigilie będziesz sama ? Przykro mi :(
No niestety maz zaczyna prace o 11 a skończy o 5 rano następnego dnia za to 25 ma wolne wiec przynajmniej pierwszy dzień świat spędzę z mężem...
Nie No ale gafę palnęłam jak mogłam
Napisać ze będę samaPrzecież będzie moje maleństwo w brzuszku wiec nie aż taka sama...tylko z synusiem pod serduszkiem...

No niestety maz zaczyna prace o 11 a skończy o 5 rano następnego dnia za to 25 ma wolne wiec przynajmniej pierwszy dzień świat spędzę z mężem...
Nie No ale gafę palnęłam jak mogłam
Napisać ze będę samaPrzecież będzie moje maleństwo w brzuszku wiec nie aż taka sama...tylko z synusiem pod serduszkiem...
teraz juz zawsze nasze brzdace beda jeszcze kilka tygodni w nas a pozniej kolo nas ;)

reklama
Do góry