reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Aga teraz podobny żywot do mnie wiedziesz - między sklepami budowlanymi, meblowymi, nowym a starym lokum i podpisywaniem umów wszelkiej maści ;) Ja dziś do 17 w locie.

Z wyprawki nadal nie mam nic poza zamówionymi meblami.
jestem padnieta po wczorajszym ale szczesliwa bo pod koniec stycznia/na poczatku lutego wreszcie na swoje :)
co prawda ciuchy bedziemy miec w kartonach i ogolny chaos ale i tak sie ciesze :)

reklama
Spomo dlugo mialam ubrania w kartonie:) a najlepsze bylo to ze 4mies nie bylo drzwi do wc[emoji23][emoji23][emoji23] jak przychodził ktos do nas to musial mowic ze idzie siku i zeby nie lazic[emoji85]a i jeszcze trzba bylo otwierac szafke w salonie bo w zamknietej bylo widac sikajacych panow na stojąco [emoji23]

Mama ale mnie rozbawiłaś !! ;) ;) ;)
Wrocilam z tej glukozy i jeszcze przez jakies 2 h mnie myliło jakos. Teraz sprzątam chałupę i na jakies zakupy musze jechac bo soków brak wody brak i jesCze kilku takich podstawowych rzeczy

Spomo dlugo mialam ubrania w kartonie:) a najlepsze bylo to ze 4mies nie bylo drzwi do wc[emoji23][emoji23][emoji23] jak przychodził ktos do nas to musial mowic ze idzie siku i zeby nie lazic[emoji85]a i jeszcze trzba bylo otwierac szafke w salonie bo w zamknietej bylo widac sikajacych panow na stojąco [emoji23]
zanim ze wszystkim sie ogarniemy to z rok minie xP bedzie trzeba a to gotowac wode w garnku albo nalewac zupe kubkiem ale po trochu po trochu i pozbieramy wszystko co nam potrzebne ;)
a drzwi do wc juz kupione wiec z tym problemu nie bedzie :d

Aga6 ulepił, co Ci będę mowić mega słodkie mi rozpuściła gdzieś w 1/3 takiego kubka jakby od piwa ;) wcisknelam cytrynę i wypiłam akurat byłam dzis w dobrej formie i czułam głód z rana zazwyczaj to mega mi niedobrze rano nadal a tutaj byłam głodna wiec wypiłam ale po godz było mi najgorzej wtedy kiedy ta glukoza podskoczyła chyba bo wzięłam gazetę i nic nie przeczytałam prawie bo tak mnie mulilo i serducho waliło jak oszalałe ja sie najbardziej bałam zeby pawia nie puścić bo wiadomo wtedy badanie juz nie ważne ale jakos poszło. Nie stresuj sie

Aga6 ulepił, co Ci będę mowić mega słodkie mi rozpuściła gdzieś w 1/3 takiego kubka jakby od piwa ;) wcisknelam cytrynę i wypiłam akurat byłam dzis w dobrej formie i czułam głód z rana zazwyczaj to mega mi niedobrze rano nadal a tutaj byłam głodna wiec wypiłam ale po godz było mi najgorzej wtedy kiedy ta glukoza podskoczyła chyba bo wzięłam gazetę i nic nie przeczytałam prawie bo tak mnie mulilo i serducho waliło jak oszalałe ja sie najbardziej bałam zeby pawia nie puścić bo wiadomo wtedy badanie juz nie ważne ale jakos poszło. Nie stresuj sie
biore meza ze soba zeby miec komu jęczeć albo zeby mial kto po mnie sprzatac :pp albo zbierac z podlogi jak juz cukier spadnie :p
mam nadzieje ze mi tez pozwola cytryne wcisnac bo ponoc nie wszedzie sie zgadzaja :/

Mi sama laborantka przygotowala napój, bez cytryny;) jak dla mnie bez problemu. Im sie bardziej tego boisz i myślisz o tym tym gorzej. Bez zastanowienia wypić nie wąchać i starać sie zapomnieć ;)

reklama
Mi sama laborantka przygotowala napój, bez cytryny;) jak dla mnie bez problemu. Im sie bardziej tego boisz i myślisz o tym tym gorzej. Bez zastanowienia wypić nie wąchać i starać sie zapomnieć ;)
okej, poslucham tych co maja za sobą :p
wypic szybko i nie myslec :d

ale mnie Niuńka dziś kopie ;)

Do góry