reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja sie właśnie mecze żeby obrączkę zdjąć :/ wczoraj poszliśmy na spacer w góry i tak mi ręce spuchły, ze postanowiłam zdjąć biżuterię. Boje sie ze pózniej bedzie gorzej. Zaręczynowy zszedł, obrączka jeszcze siedzi:/

Hej dziewczyny. Nie orientujecie sie moze czy mozna zrezygnowac z wizyt poloznej po porodzie ? Dodam ze nie wypelnialam zadnych papierow z tym zwiazanych a od porodu syna zmienilam i adres i przychodnie.
Szczerze wolalabym zeby polozna do mnie nie przychodzila bo ta pod opieka ktorej bylismy z synem byla nawiedzona.

Przychodzila do Nas i nie intetesowaly ja Moje pytania i problemy z karmieniem. Maly w szpitalu bez mojej zgody byl podkarmiony butelka i przez to kompletnie cycka nie chcial. A co polozna ? Przystawiac ,przystawiac i przystawiac.. ciagle robila mi wyrzuty ze mleko matki najlepsze a ja dziecka nakarmic nie umiem. A ze dziecko przy cycku dostawalo szalu i sie zanosilo to miala w du***. Koniec koncow sciagalam mleko z cyca do butli i tak maly pil.

Wiekszosc rzeczy dla malej juz mamy ubranka a raczej tysiace ubranek juz mamy (po synku) wozek tez . Tylko lozeczko jakies musze dostac i kupic pare kosmetykow dla Jago ale mysle ze to pozniej. Na poczatek dla Kacpra kupowalam tylko krem do pupy , plyn do mycia i szare mydlo,krem do ciala w razie co i octenisept do pepka. To mi na start z pampersami i mokrymi hustkami starczylo :) a wy co macie zamiar kupowac z takich apteczno-kosmetycznych spraw

reklama
Do góry