reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Spokojnie dziewczyny jeszcze czas jest, ja jestem taka ze lubię być dużo wcześniej przygotowana żebym sie nie denerwowała.
Chociaż z mebli to sie cieszyłam ze były wczoraj bo jeszcze coś pomogłam, a jakby były w styczniu to gorzej by było.
Dzień dobry:*

reklama
U mnie maz przekonany ze Junior w brzuchu:) imie dostanie po nim Piotr a jeśli dziewczynka to Pola.zresztą prawie wszyscy mówią ze na 100% mam chłopaka w brzuchu.

Idziemy dzisiaj oglądać wozki ;)))))

Z wyprawki brakuje nam bazy do fotelika,wozka,lozeczka i materaca,wanienki,apteki.. no i chyba tyle w sumie..dzisiaj tez w jednym ze sklepow maja mase lozeczek wiec zobaczymy na nie. Moze beda miec to co wybralismy albo ladniejsze:)

W srode sprzedaje mieszkanie i bede buczec jak głupia u notariusza jak nic...jeszcze ide sama bo P w pracy. No i daleh nic nie wynajelismy hehe:) bezdomność wzywa

I kupiłam wczoraj jedna tuniczke czerwona na swieta:) P ma cos dla mnie tez ake nie chce powiedzieć co narazie...no a na2dzien swiat to juz cos z szafy ubiore z racji niewielkiego brzucha sie zmieszcze w sukienke czy tunike stara bez problemu

Mama NS suoer bo ja sie juz nie mieszczę w stare ciuchy tak na codzień w chacie to leginsy i jakas bluzka luźna a ze idą swieta to ba golasa chyba !!! ;)

Kulka to masz pewne ze szal zrobisz "ubraniem"[emoji3]

Ja chyba nie mam.. .nie wiem...wszyscy wciskaja mi ze chlopak wiec przywyklam chyba albo to przeczucie.nie wiem i w sumie sie juz nad tym nie zastanawiam specjalnie:) ogolnie rozmowa z P wyglada jakby to byl chlopak zwykle. Ja probuje mowic bezplciowo ale on mówi Junior i koniec

Bo mężczyźni tez jakoś czuja mój czuł. Ja sobie wmawiałam jeszcze, a on był pewny :p
Kulka spokojnie u mnie to samo mało w co sie już mieszczę :/
Jeszcze mi mąż kupił bluzę na swieta chciał M, a ja mu żeby L wziął. Wzial L- wchodzę ale wyglądam jak szynka w sznurku :p

reklama
Do góry