reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Do mojego męża długo nie docierało, że rośnie nam Marcin. Ale jak tylko brzuszek zrobił się konkretny, to co chwilę zagaduje coś do niego. Jak położy rękę, to Marcin od razu go mocniej kopie.
A dzisiaj rano obudził mnie, bo leżałam na boku i jak stwierdził utrudniałam mu kontakty z Marcinem. Jak się obróciłam w stronę męża, to syn machnął kilkanaście konkretnych wierzgnięć specjalnie dla taty :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam fryzjera w środę. Pewnie znowu ze 3 godziny zejdzie. We wtorek wizyta o 15:30 ale idę sama bo Krzysia z kimś zostawic muszę.
Mój mąż bardzo chciał druga córeczkę żeby parka była. Mnie też po cichutko dziewczyna się marzyła, nawet takie przeczucia miałam od początku i się sprawdziły :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mój maz od razu powiedział ze to chłopak będzie No i jest synuś...dziś mówi to za dwa miesiące juz będzie mały z nami i juz będzie tatusiem...przy tym z jego tonu głosu wynikał ze juz sie synusia doczekać nie może...
A mały szaleje w brzuchu dziś sie ułożył nad pępkiem i sie strasznie rozpycha...najgorzej przed samym spaniem bo wtedy takie fikołki robi ze szok, nawet teraz wie ze sie o nim mówi i juz boksuje...mi sie juz 29 tyd zaczął... dosyć często problem z krzyżem i z spaniem bo ciężko sie oddycha

Hej laseczki :) My dzisiaj dobrze spaliśmy, wyjątkowo!
Zaraz zjemy śniadanie, potem pewnie zacznę gimnastykę i się będę goliła na wizytę hehe. Jestem ciekawa wagi naszej klocuszki bardzo :) Dzisiaj skończyliśmy 26 tygodni, ten tydzień zleciał mi bardzo szybko!

dam znać :D

urodzi się szczęśliwe na pewno! ja o porodzie staram się dużo jeszcze nie myśleć hehe

należy się odpoczynek, a co :D

Kulka a u Ciebie który to tydzień ? :)

U mnie 25+4 :)

A jak tam Ania sprawy z Wami?
Póki co jest dobrze...jeszcze go nie zabilam Wiec nie ma tak zle...wigilie spędzę sama a 25 on ma wolne tylko ze dziwne ze jego szef nie płaci podwójnie jak on 24 grudnia będzie w pracy a w sklepach maja podwójna stawkę a tu w pizzeri nie...wiadomo miewam gorsze dni ae to spowodu naszych wspaniałych współlokatorów a na dzień dobry po nowym roku musimy czego własnego poszukać...bo tak sie nie da na dłuższa metę co w kuchni ogarnę to tamci nasyfia to samo z łazienka mój maz juz próbował gadać z nimi ale nic sie nie robią z tego...dlatego od nowego roku musimy coś innego znaleźć

reklama
Do góry