reklama
wszystkozajete
Moderatorka
A ja sie mialam umowic na farbowanie...oj musze to dzisiaj zrobic. Dobrze ze za wizyty nie płacę bo teraz tyle wydatków. ..
Ja nie wiem ike teraz.moje bobo ma chociaż od1.12 wizyty mam co tydzien.moze mi powie 22.12.
To wizytujemy razem w czwartek
A fryzjera mam na środę umówionego, później akurat w lutym przed porodem i jakoś będzie
Hej laseczki My dzisiaj dobrze spaliśmy, wyjątkowo!
Zaraz zjemy śniadanie, potem pewnie zacznę gimnastykę i się będę goliła na wizytę hehe. Jestem ciekawa wagi naszej klocuszki bardzo Dzisiaj skończyliśmy 26 tygodni, ten tydzień zleciał mi bardzo szybko!
Zaraz zjemy śniadanie, potem pewnie zacznę gimnastykę i się będę goliła na wizytę hehe. Jestem ciekawa wagi naszej klocuszki bardzo Dzisiaj skończyliśmy 26 tygodni, ten tydzień zleciał mi bardzo szybko!
dam znać28Tc czekam na wiesci i twojej corci
urodzi się szczęśliwe na pewno! ja o porodzie staram się dużo jeszcze nie myśleć heheJa jestem w 6 ciąży i mam nadzieję że trzecie dzieciątko urodzi się szczęśliwie
O porodzie najlepiej nie myśleć za dużo. Da się przeżyć
Dzień dobry i powodzenia na wizytach!
należy się odpoczynek, a coDzień dobry:*
U nas tez pierwsze dziecko- dziewczynka długo nie wiedzieliśmy. I tez różne przypuszczenia były co do płci, jednak bedzie laseczka
A na zwolnieniu ja tez jakoś od 10, 11 tygodnia, ale przed zwolnieniem miałam urlop 2 tygodnie wiec w sumie jakbym od 8 tygodnia siedziała wiec trochę już odpoczywam
Kulka a u Ciebie który to tydzień ?U mnie 4 ciąża mam jedna 3-letnia córeczkę. Ja wizytę mam w pon juz sie doczekać nie moge chociaz teraz bardzo szybko zleciał mi ten m-c
Dzisiaj mamy jasełka w przedszkolu córeczki oby tylko nie płakała !!
ja planuję przed porodem też zaliczyć fryzjera, jakoś odświeżyć cięcie, muszę pomyślećA fryzjera mam na środę umówionego, później akurat w lutym przed porodem i jakoś będzie
na 17 dopiero, bo na męża czekam jak zwykle tak się przyzwyczaił chodzić ze mną, że koniec heheDaj znac Paulyna jak tam Pola sie ma na która masz wizytę?
Ja sie wczoraj urobilam wiec tez dobrze spałam
My sie dzisiaj na kiermasz świąteczny wybierzemy i znalazłam mega pakę ciuszków i pojedziemy pooglądać.
też bym poszła na śwąteczny kiermasz, może w weekend do Gdańska podjedziemy pochwal się później paczką
z mężem fajnie jestJa tez na każdej wizycie z moim mężem, na połówkowe to sie z pracy zwalniał żeby iść
reklama
mój się ze mną droczył, że będzie syn, a teraz tylko powtarza "moje dziewczyny" będę córeczki tatusiówMój twardziela zgrywa, ze go to nie rusza, ale jak sie dowiedział ze córeczka to az łezka w oku sie zakręciła takie te chłopy