reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie 4 ciąża mam jedna 3-letnia córeczkę. Ja wizytę mam w pon juz sie doczekać nie moge chociaz teraz bardzo szybko zleciał mi ten m-c
Dzisiaj mamy jasełka w przedszkolu córeczki oby tylko nie płakała !!

reklama
A ja sie mialam umowic na farbowanie...oj musze to dzisiaj zrobic. Dobrze ze za wizyty nie płacę bo teraz tyle wydatków. ..

Ja nie wiem ike teraz.moje bobo ma chociaż od1.12 wizyty mam co tydzien.moze mi powie 22.12.

To wizytujemy razem w czwartek :)

A fryzjera mam na środę umówionego, później akurat w lutym przed porodem i jakoś będzie ;)

Hej laseczki :) My dzisiaj dobrze spaliśmy, wyjątkowo!
Zaraz zjemy śniadanie, potem pewnie zacznę gimnastykę i się będę goliła na wizytę hehe. Jestem ciekawa wagi naszej klocuszki bardzo :) Dzisiaj skończyliśmy 26 tygodni, ten tydzień zleciał mi bardzo szybko!

28Tc :) czekam na wiesci i twojej corci
dam znać :D

Ja jestem w 6 ciąży i mam nadzieję że trzecie dzieciątko urodzi się szczęśliwie
O porodzie najlepiej nie myśleć za dużo. Da się przeżyć :)

Dzień dobry i powodzenia na wizytach!
urodzi się szczęśliwe na pewno! ja o porodzie staram się dużo jeszcze nie myśleć hehe

Dzień dobry:*
U nas tez pierwsze dziecko- dziewczynka:) długo nie wiedzieliśmy. I tez różne przypuszczenia były co do płci, jednak bedzie laseczka :)
A na zwolnieniu ja tez jakoś od 10, 11 tygodnia, ale przed zwolnieniem miałam urlop 2 tygodnie wiec w sumie jakbym od 8 tygodnia siedziała wiec trochę już odpoczywam:)
należy się odpoczynek, a co :D

U mnie 4 ciąża mam jedna 3-letnia córeczkę. Ja wizytę mam w pon juz sie doczekać nie moge chociaz teraz bardzo szybko zleciał mi ten m-c
Dzisiaj mamy jasełka w przedszkolu córeczki oby tylko nie płakała !!
Kulka a u Ciebie który to tydzień ? :)

Daj znac Paulyna jak tam Pola sie ma:) na która masz wizytę?
Ja sie wczoraj urobilam wiec tez dobrze spałam:)
My sie dzisiaj na kiermasz świąteczny wybierzemy i znalazłam mega pakę ciuszków i pojedziemy pooglądać.

Daj znac Paulyna jak tam Pola sie ma:) na która masz wizytę?
Ja sie wczoraj urobilam wiec tez dobrze spałam:)
My sie dzisiaj na kiermasz świąteczny wybierzemy i znalazłam mega pakę ciuszków i pojedziemy pooglądać.
na 17 dopiero, bo na męża czekam jak zwykle :D tak się przyzwyczaił chodzić ze mną, że koniec hehe ;)
też bym poszła na śwąteczny kiermasz, może w weekend do Gdańska podjedziemy :) pochwal się później paczką :)

reklama
Do góry