reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Widzę dziewczyny ze u wszystkich podobnie jak u mnie. Ja sie dzis rano ze sraczka obudziłam niemówienia od czego jeszcze zeby tego było mało zawiało mnie chyba i sztywna chodzę cała szyja mnie boli i przekręcić łba nie moge. Wkurza mnie wszystko do tego nie mam zrobionej glukozy jeszcze a w pon wizyta. Jednym słowem MASAKRAA

reklama
Paulyna jak wykorzystujesz wodę utleniania? Ja tylko plucze nią gardło.
na gardło też płuczę rozcieńczoną z wodą, do ucha sakrapiam przy przeziębieniu normalnie 3-5 kropel, czytałam, że bakterie w uchu środkowym się namnażają itp. i warto to robić jako naturalna kuracja :)
a do nosa to sól himalajska rozcieńczona w wodzie pipetą zakrapiana na katar i chore zatoki, ble , ale pomagało :)

paulyna to nie dziwie sie ze poszlas od razu, bardzo wymagajaca praca! a Wy juz wiecie czy chlopczyk czy dziewczynka?? :)
no odpoczywamy sobie hehe :) no u nas dziewczynka , 4 razy tak powiedzieli, więc chyba już tak zostanie :) jutro popatrzymy sobie na malutką :)

Od poniedzialku ide na zwolnienie (w koncu :D:D:D:D) i mam zamiar buszowac po slepach, powoli sie zagladac za wyprawka, z tym ze no problem jak nie znam tej plci bo tylko uniwersalne rzeczy moge kupowac ;) A Wy jestescie wszystkie w pierwszej ciazy? Moja pierwsza i sie troche boje porodu ale staram sie o tym jeszcze nie myslec :)
Witaj!
U mnie to 3 ciąża ale dopiero drugi dzidziuś.
Kurcze ja chyba tez przytyłam... ostatnio odpuscilam to regularne jeden przez brak czasu no to się chyba doigralam...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A Wy jestescie wszystkie w pierwszej ciazy? Moja pierwsza i sie troche boje porodu ale staram sie o tym jeszcze nie myslec :)
Ja jestem w 6 ciąży i mam nadzieję że trzecie dzieciątko urodzi się szczęśliwie
O porodzie najlepiej nie myśleć za dużo. Da się przeżyć :)

Dzień dobry i powodzenia na wizytach!

Dzień dobry:*
U nas tez pierwsze dziecko- dziewczynka:) długo nie wiedzieliśmy. I tez różne przypuszczenia były co do płci, jednak bedzie laseczka :)
A na zwolnieniu ja tez jakoś od 10, 11 tygodnia, ale przed zwolnieniem miałam urlop 2 tygodnie wiec w sumie jakbym od 8 tygodnia siedziała wiec trochę już odpoczywam:)

A ja sie mialam umowic na farbowanie...oj musze to dzisiaj zrobic. Dobrze ze za wizyty nie płacę bo teraz tyle wydatków. ..

Giflwh... witam:) tez płci nie znam ale ja nie chce znac[emoji1] i to moja pierwsza ciaza.

A zyworodka dobra na wszystko hehe tykko nie dla ciężarnych. Tzn nie wiem jak do ucha. Moj tesciu ma tego tyle w domu ze osiedle cale moglby obdarowac a jeszcze by mu zostalo!

Kunalesna super wiadomosci:) i jest co juz nosic. Ja nie wiem ike teraz.moje bobo ma chociaż od1.12 wizyty mam co tydzien.moze mi powie 22.12.

f2w3d5qpz095ycoq.png

reklama
Cześć dziewczyny :) ja właśnie czekam u fryzjera :) Co do leków stosowanych miejscowo w uchu to działają tylko na ucho zewnętrzne.
Kunalesna powiedz co stosujesz do ucha?

Ja dziś wyjątkowo mam wolne A na zwolnienie pójdę od stycznia bo już mi coraz ciężej...;)

Do góry