reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Widzę dziewczyny ze u wszystkich podobnie jak u mnie. Ja sie dzis rano ze sraczka obudziłam niemówienia od czego jeszcze zeby tego było mało zawiało mnie chyba i sztywna chodzę cała szyja mnie boli i przekręcić łba nie moge. Wkurza mnie wszystko do tego nie mam zrobionej glukozy jeszcze a w pon wizyta. Jednym słowem MASAKRAA

reklama
Paulyna jak wykorzystujesz wodę utleniania? Ja tylko plucze nią gardło.
na gardło też płuczę rozcieńczoną z wodą, do ucha sakrapiam przy przeziębieniu normalnie 3-5 kropel, czytałam, że bakterie w uchu środkowym się namnażają itp. i warto to robić jako naturalna kuracja :)
a do nosa to sól himalajska rozcieńczona w wodzie pipetą zakrapiana na katar i chore zatoki, ble , ale pomagało :)

paulyna to nie dziwie sie ze poszlas od razu, bardzo wymagajaca praca! a Wy juz wiecie czy chlopczyk czy dziewczynka?? :)
no odpoczywamy sobie hehe :) no u nas dziewczynka , 4 razy tak powiedzieli, więc chyba już tak zostanie :) jutro popatrzymy sobie na malutką :)

Od poniedzialku ide na zwolnienie (w koncu :D:D:D:D) i mam zamiar buszowac po slepach, powoli sie zagladac za wyprawka, z tym ze no problem jak nie znam tej plci bo tylko uniwersalne rzeczy moge kupowac ;) A Wy jestescie wszystkie w pierwszej ciazy? Moja pierwsza i sie troche boje porodu ale staram sie o tym jeszcze nie myslec :)
Witaj!
U mnie to 3 ciąża ale dopiero drugi dzidziuś.
Kurcze ja chyba tez przytyłam... ostatnio odpuscilam to regularne jeden przez brak czasu no to się chyba doigralam...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A Wy jestescie wszystkie w pierwszej ciazy? Moja pierwsza i sie troche boje porodu ale staram sie o tym jeszcze nie myslec :)
Ja jestem w 6 ciąży i mam nadzieję że trzecie dzieciątko urodzi się szczęśliwie
O porodzie najlepiej nie myśleć za dużo. Da się przeżyć :)

Dzień dobry i powodzenia na wizytach!

Dzień dobry:*
U nas tez pierwsze dziecko- dziewczynka:) długo nie wiedzieliśmy. I tez różne przypuszczenia były co do płci, jednak bedzie laseczka :)
A na zwolnieniu ja tez jakoś od 10, 11 tygodnia, ale przed zwolnieniem miałam urlop 2 tygodnie wiec w sumie jakbym od 8 tygodnia siedziała wiec trochę już odpoczywam:)

A ja sie mialam umowic na farbowanie...oj musze to dzisiaj zrobic. Dobrze ze za wizyty nie płacę bo teraz tyle wydatków. ..

Giflwh... witam:) tez płci nie znam ale ja nie chce znac[emoji1] i to moja pierwsza ciaza.

A zyworodka dobra na wszystko hehe tykko nie dla ciężarnych. Tzn nie wiem jak do ucha. Moj tesciu ma tego tyle w domu ze osiedle cale moglby obdarowac a jeszcze by mu zostalo!

Kunalesna super wiadomosci:) i jest co juz nosic. Ja nie wiem ike teraz.moje bobo ma chociaż od1.12 wizyty mam co tydzien.moze mi powie 22.12.

f2w3d5qpz095ycoq.png

reklama
Cześć dziewczyny :) ja właśnie czekam u fryzjera :) Co do leków stosowanych miejscowo w uchu to działają tylko na ucho zewnętrzne.
Kunalesna powiedz co stosujesz do ucha?

Ja dziś wyjątkowo mam wolne A na zwolnienie pójdę od stycznia bo już mi coraz ciężej...;)

Do góry