Widzę dziewczyny ze u wszystkich podobnie jak u mnie. Ja sie dzis rano ze sraczka obudziłam niemówienia od czego jeszcze zeby tego było mało zawiało mnie chyba i sztywna chodzę cała szyja mnie boli i przekręcić łba nie moge. Wkurza mnie wszystko do tego nie mam zrobionej glukozy jeszcze a w pon wizyta. Jednym słowem MASAKRAA
reklama
girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
jedno co mi dobrze idzie w tej ciazy to spanie spalabym caly czas wiec teraz tez ide, zagladne do Was jutro, pozdrowienia dla dzieciaczkow :*
na gardło też płuczę rozcieńczoną z wodą, do ucha sakrapiam przy przeziębieniu normalnie 3-5 kropel, czytałam, że bakterie w uchu środkowym się namnażają itp. i warto to robić jako naturalna kuracjaPaulyna jak wykorzystujesz wodę utleniania? Ja tylko plucze nią gardło.
a do nosa to sól himalajska rozcieńczona w wodzie pipetą zakrapiana na katar i chore zatoki, ble , ale pomagało
no odpoczywamy sobie hehe no u nas dziewczynka , 4 razy tak powiedzieli, więc chyba już tak zostanie jutro popatrzymy sobie na malutkąpaulyna to nie dziwie sie ze poszlas od razu, bardzo wymagajaca praca! a Wy juz wiecie czy chlopczyk czy dziewczynka??
kunalesna
Fanka BB :)
dobre wieści my jutro wizytujemy który masz tc?
u mnie na wadze przez ten miesiąc też chyba 2,5 na plus hihi
28Tc czekam na wiesci i twojej corci
anik.
Mama Krzysia :)
Witaj!Od poniedzialku ide na zwolnienie (w koncu ) i mam zamiar buszowac po slepach, powoli sie zagladac za wyprawka, z tym ze no problem jak nie znam tej plci bo tylko uniwersalne rzeczy moge kupowac A Wy jestescie wszystkie w pierwszej ciazy? Moja pierwsza i sie troche boje porodu ale staram sie o tym jeszcze nie myslec
U mnie to 3 ciąża ale dopiero drugi dzidziuś.
Kurcze ja chyba tez przytyłam... ostatnio odpuscilam to regularne jeden przez brak czasu no to się chyba doigralam...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w 6 ciąży i mam nadzieję że trzecie dzieciątko urodzi się szczęśliwieA Wy jestescie wszystkie w pierwszej ciazy? Moja pierwsza i sie troche boje porodu ale staram sie o tym jeszcze nie myslec
O porodzie najlepiej nie myśleć za dużo. Da się przeżyć
Dzień dobry i powodzenia na wizytach!
ewciiik
Dzień dobry:*
U nas tez pierwsze dziecko- dziewczynka długo nie wiedzieliśmy. I tez różne przypuszczenia były co do płci, jednak bedzie laseczka
A na zwolnieniu ja tez jakoś od 10, 11 tygodnia, ale przed zwolnieniem miałam urlop 2 tygodnie wiec w sumie jakbym od 8 tygodnia siedziała wiec trochę już odpoczywam
U nas tez pierwsze dziecko- dziewczynka długo nie wiedzieliśmy. I tez różne przypuszczenia były co do płci, jednak bedzie laseczka
A na zwolnieniu ja tez jakoś od 10, 11 tygodnia, ale przed zwolnieniem miałam urlop 2 tygodnie wiec w sumie jakbym od 8 tygodnia siedziała wiec trochę już odpoczywam
mama_NS
A ja sie mialam umowic na farbowanie...oj musze to dzisiaj zrobic. Dobrze ze za wizyty nie płacę bo teraz tyle wydatków. ..
Giflwh... witam tez płci nie znam ale ja nie chce znac[emoji1] i to moja pierwsza ciaza.
A zyworodka dobra na wszystko hehe tykko nie dla ciężarnych. Tzn nie wiem jak do ucha. Moj tesciu ma tego tyle w domu ze osiedle cale moglby obdarowac a jeszcze by mu zostalo!
Kunalesna super wiadomosci i jest co juz nosic. Ja nie wiem ike teraz.moje bobo ma chociaż od1.12 wizyty mam co tydzien.moze mi powie 22.12.
Giflwh... witam tez płci nie znam ale ja nie chce znac[emoji1] i to moja pierwsza ciaza.
A zyworodka dobra na wszystko hehe tykko nie dla ciężarnych. Tzn nie wiem jak do ucha. Moj tesciu ma tego tyle w domu ze osiedle cale moglby obdarowac a jeszcze by mu zostalo!
Kunalesna super wiadomosci i jest co juz nosic. Ja nie wiem ike teraz.moje bobo ma chociaż od1.12 wizyty mam co tydzien.moze mi powie 22.12.
reklama
magdaryska
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny ja właśnie czekam u fryzjera Co do leków stosowanych miejscowo w uchu to działają tylko na ucho zewnętrzne.
Kunalesna powiedz co stosujesz do ucha?
Ja dziś wyjątkowo mam wolne A na zwolnienie pójdę od stycznia bo już mi coraz ciężej...
Kunalesna powiedz co stosujesz do ucha?
Ja dziś wyjątkowo mam wolne A na zwolnienie pójdę od stycznia bo już mi coraz ciężej...