reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mój w pierwszej ciąży był może ze 4x ze mną bo akurat w dzień kiedy mój gin przyjmował miał próby w Krakowie.
Teraz był ze mną raz, wzięliśmy tez Krzysia żeby sobie na siostrzyczke popatrzył. A tak to M.w pracy do 17 a.ja ostatnio mam na 15:30 wizyty a dwa musi z Krzysiem w tym czasie zostać wiec nie da rady. Napatrzy się po urodzeniu Malutkiej, nic straconego :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

My po wizycie :) maluszka waży już kilogram ;) Serduszko prawidłowo, dalej aktywna, dalej jest Polą :D
Z moją szyjką też dalej wszystko dobrze, ciśnienie w normie. Jutro idziemy na glukozę, mocz i morfologię ;) Takie wiadomości cieszą :D
Mała jest dosyć duża i z 25 marca na 18 marca według pomiarów ;)

Moje biedne bolace ucho nie dalo mi dzis spac wiec poszlam do lekarza i ...zapalenie ucha. Antybiotyk w kroplach do ucha i nosa plus przeciwbolowe. Jakby bylo malo z synem tez szlam do lekarza bo znowu zalapal wirusa i czeka go siedzenie w domu i syropki...

My po wizycie :) maluszka waży już kilogram ;) Serduszko prawidłowo, dalej aktywna, dalej jest Polą :D
Z moją szyjką też dalej wszystko dobrze, ciśnienie w normie. Jutro idziemy na glukozę, mocz i morfologię ;) Takie wiadomości cieszą :D
Mała jest dosyć duża i z 25 marca na 18 marca według pomiarów ;)
Super ze wszystko z Pola dobrze :)

Cieszę sie ze Pola rośnie zdrowo:) duża dziewczyna bedzie i tyle!

Oj Kuna:( kuruj sie!

Ja dzisiaj mam niespodziankę i odebraliśmy meble ktore miały byś w styczniu! I właśnie skręcamy :)

Paczkę ciuszków wzięłam za 70 zł bardzo dużo ładnych rzeczy :)

Dziękuję dziewczyny :)

Kuna zdrówka dużo! Musi boleć to zapalenie nie zazdroszczę :(

Ewciik zazdroszczę! My mieliśmy w weekend wózek odbierać, ale będzie najszybciej w poniedziałek do odbioru buuu :( A mebelki chyba szybciej też nie będą. Pochwal się, jak skręcicie! <3

Paulyna super ze z mała ok :) duża panna :) ciekawe jak moj kawaler sie ma :) dowiem sie w pon. A jutro mozemy sobie przybić zdrówko glukoza ;) juz mam stresa bo ostatnio często rano mi słabo i niedobrze.
Ja juz ja jasełkach małej i całe przepłakałam ! Córeczka była mega dzielna tańczyła śpiewała i pięknie powiedziała wierszyk do mikrofonu duma nas rozpierała :)

reklama
Do góry