reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Paulyna super wieści :)
dziękuję :)

Paulyna super ze z mała ok :) duża panna :) ciekawe jak moj kawaler sie ma :) dowiem sie w pon. A jutro mozemy sobie przybić zdrówko glukoza ;) juz mam stresa bo ostatnio często rano mi słabo i niedobrze.
Ja juz ja jasełkach małej i całe przepłakałam ! Córeczka była mega dzielna tańczyła śpiewała i pięknie powiedziała wierszyk do mikrofonu duma nas rozpierała :)
oj dzidzia będzie z tych większych po rodzicach... chyba wszystko na to wskazuje :) szkoda, bo boję się, że poród będzie cięższy + moja przepuklina :(
to nie będę sama z glukozą :D zdrówko hehe

hej dziewczyny!! melduje sie po wizycie :D W koncu wiemy! Dziewczynka :D:D:D:D Ale sie ciesze <3 tzn z chlopca tez bym sie cieszyla ale jakos strasznie dziewczynki chcialam :)
gratulacje !!! <3 Rita ładnie, mój kolega ma babcię Ritę i zawsze mi się podobało :)

U Nas bedzie Iga. Rita bardzo fajnie i najważniejsze ze Wam sie podoba:)
Powodzonka podczas smacznego drinka;) bedzie dobrze.
Paulyna a Ty możesz naturalnie rodzic z przepuklina?

Ja drugich z dzidzią nie mogę się doczekać, te chcę żeby szybko minęły hehe :D

Paulyna a Ty możesz naturalnie rodzic z przepuklina?
no nie jest to wskazaniem do cc, najgorzej że rodząc naturalnie najprawdopodobniej powiększy się ona i to mnie martwi :( tym bardziej, że mam ją tuż pod mostkiem i po porodzie będę umawiać się pewnie już na zabieg wszycia siatki, tej blizny nie chcę :(

reklama
Do góry