girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
A dziewczyny macie juz imiona? My chyba bedziemy mieli Rite, wiem ze niespotykane ale i mi i mezowi sie bardzo podoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękujęPaulyna super wieści
oj dzidzia będzie z tych większych po rodzicach... chyba wszystko na to wskazuje szkoda, bo boję się, że poród będzie cięższy + moja przepuklinaPaulyna super ze z mała ok duża panna ciekawe jak moj kawaler sie ma dowiem sie w pon. A jutro mozemy sobie przybić zdrówko glukoza juz mam stresa bo ostatnio często rano mi słabo i niedobrze.
Ja juz ja jasełkach małej i całe przepłakałam ! Córeczka była mega dzielna tańczyła śpiewała i pięknie powiedziała wierszyk do mikrofonu duma nas rozpierała
gratulacje !!! <3 Rita ładnie, mój kolega ma babcię Ritę i zawsze mi się podobałohej dziewczyny!! melduje sie po wizycie W koncu wiemy! Dziewczynka Ale sie ciesze <3 tzn z chlopca tez bym sie cieszyla ale jakos strasznie dziewczynki chcialam
A dziewczyny macie juz imiona? My chyba bedziemy mieli Rite, wiem ze niespotykane ale i mi i mezowi sie bardzo podoba
I w ogole tak sie ciesze na te swieta - Wy tez? w koncu dzidzius w brzuszku przy choince
no nie jest to wskazaniem do cc, najgorzej że rodząc naturalnie najprawdopodobniej powiększy się ona i to mnie martwi tym bardziej, że mam ją tuż pod mostkiem i po porodzie będę umawiać się pewnie już na zabieg wszycia siatki, tej blizny nie chcęPaulyna a Ty możesz naturalnie rodzic z przepuklina?
my nie dajemy, wyprawka i tak sporo kosztuje hehe a to prezenty na bieżąco nie mam potrzeby teraz dawać nic pod choinkę dla dzidziej dziewczyny wiem ze to moze byc glupie ale dajecie fasolkom prezent pod choinke? wiem ze fizycznie ich jeszcze nie ma na zewnatrz, ale tak duchowo przeciez jest