reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny doradźcie jak walczyć z bólem krzyża...nockę miałam z głowy bo nawet obrócić ani sie ruszyć, teraz to samo ani na boku leżeć ani na plecach a na domiar złego znowu problem z oddychaniem znowu ciężko na klatce piersiowej...a tu tyle dziś do zrobienia

reklama
O my też kupiliśmy podobne jak 3 białe tylko większe na 140 bo później po ściągnięciu boków jest tapczan. Co do bólu krzyża to od wczoraj mam poduche ciążowa i z krzyżem troszkę lepiej, ale rano bolał mnie kark wiec chyba źle ułożyłam.

Od kilku dni mój Leos chyba ćwiczy piłkę nożną bo tak mocno kopie i kręci się w brzuchu jak nigdy wcześniej. Aż momentami robi mi się niedobrze, mam uczucie jakbym była na karuzeli. Ale z dwojga złego wolę je czuć niż nie ;)

Ostatnia edycja:
U mnie problemy z cerą skończyły się w ciągu drugiego trymestru ufff i włosy tez przestały wypadać.

A jutro zaczynam 3 trymestr ale jaja :D Dziewczyny zanim się obejrzymy będziemy mieć maleństwa przy sobie :)

No moje wlosy wypadaly caly czas. Dopiero to psikanie pomoglo. Szkoda ze wczesniej nie zaczelam bo wiecej bym ich miala...no ale dobrze ze udalo sie teraz bo serio nic by mi nie zostalo... mi do 3trym jeszcze brakuje zdeka

reklama
Do góry