reklama
aga6
Fanka BB :)
Tez myslalam ze moge jesc wszystko tylko nie wiedzialam skad u mnie czasem zle samopoczucie, bole zoladka, biegunki, wzdecia, zaparcia.. zadnych badan nie robilam, po prostu duzo poczytalam i dopoku nie musialam brac zelaza to wszystko bylo cudownie..Jeju jak dobrze ze mogę wszystko jeść
Ale jeszcze 3,5 miesiaca i koniec ♡
anik.
Mama Krzysia :)
No chyba sie mieszcze w normach[emoji4]
No raczej tak
kunalesna
Akurat ja mam pecha i mam pryszcze przez hormony gdy bralam tabsy anty to cera byla ladna mialam do wyboru hormony lub terapie tretionina a ja chcialam miec jeszcE jedno dzieckp wiec po ciazy i karmieniu zobacze co z tym fantem odpukac ale po 2 dniu z lipozelem buzia sie uspokoilaja mam.. zjem coś z mlekiem to zaraz mnie boli żołądek a następnego dnia wysypuje mnie albo na buzi albo na plecach ;P
Ale ja niestety mam słabość do jogurtów/kakao... i czasem sobie pozwalam ;P
I też mam napady paniki czy sobie poradzę, no ale trzeba sprostać zadaniu
Nie ma wyjścia
Damy radę!
wszystkozajete
Moderatorka
Tez myslalam ze moge jesc wszystko
Też tak kiedyś myślałam
Wiem ze są ale ze pije mleko raz na jakis czas to wylewalam zawsze tesciowej troche podkradam
Ale w tym bez laktozy i tak jest podobnie działająca na mnie kazeina..
Bo prawda jest taka, że często uczulają białka mleka, a laktoza to cukier. Dla mnie bezlaktozowe się nie nadają niestety, więc lecę na roślinnych.
Ania020317
Ja sie dziś zabrałam za okno tarasowe które mam w pokoju i to jest dosyć spore po bokach tez okna a ze jestem uparta to na męża mi sie nie chciało czekać aż wróci wiec sama całe umyłem dobrze ze ściągaczke do szyb na kiju miałam to sie nie namęczyłam ale teraz czuje po moich plecach znowu ze to będzie ciężka noc...
anik.
Mama Krzysia :)
Ania nie przemęczaj się tak
Mnie mąż molestuje o trzecie dzidzi....
Mnie mąż molestuje o trzecie dzidzi....
aga6
Kokosowe mistrz <3Też tak kiedyś myślałam
Bo prawda jest taka, że często uczulają białka mleka, a laktoza to cukier. Dla mnie bezlaktozowe się nie nadają niestety, więc lecę na roślinnych.
kunalesna
Kiedys kupowalam w intermarche takie mleko w proszku ryzowe lub gryczane pyszne bylo nawet na" sucho " bez zalania wrzatkiem niestety zniknelo z oferty .. brak go w calym miescie a te klasyczne w plynie juz mi tak sie smakuje.Kokosowe mistrz <3
reklama
kunalesna
Tez myslalam ze moge jesc wszystko tylko nie wiedzialam skad u mnie czasem zle samopoczucie, bole zoladka, biegunki, wzdecia, zaparcia.. zadnych badan nie robilam, po prostu duzo poczytalam i dopoku nie musialam brac zelaza to wszystko bylo cudownie..
Ale jeszcze 3,5 miesiaca i koniec ♡
Zelazo ... powinnam brac ale nie daje rady funkcjonowac po zelazie. Gazy i to o zgrozo piekace i tak smierdzace ze brak slow ..