reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

mama_NS spoko, to sumie różnica nie duża. Im bliżej rozwiązania tym bardziej jestem przerażona wizją opieki nad dzieckiem :/ zastanawiam się czy jestem na tyle odpowiedzialna żeby dobrze się nim zająć ;( to chyba typowe ciążowe rozkminy...

Ja łóżeczko dostanę po moim bracie, który ma obecnie 5 lat ;) To taki jakby kojec, na stelażu, materiałowy. Można łatwo przenosić.

reklama
Ewciiik tak wiem, też Ewcię :p :)

Cześć dziewczyny. U nas tez mróz ale słońce świeci :) Co to tych pryszczy to może spróbujcie odstawić nabiał? Może macie nietolerancję laktozy, wtedy problemy skórne są typowe.
ja mam.. zjem coś z mlekiem to zaraz mnie boli żołądek a następnego dnia wysypuje mnie albo na buzi albo na plecach ;P
Ale ja niestety mam słabość do jogurtów/kakao... i czasem sobie pozwalam ;P

I też mam napady paniki czy sobie poradzę, no ale trzeba sprostać zadaniu ;)
Nie ma wyjścia ;)
Damy radę!

Mnie pierwsze się podoba :)

Dziewczyny doradźcie jak walczyć z bólem krzyża...nockę miałam z głowy bo nawet obrócić ani sie ruszyć, teraz to samo ani na boku leżeć ani na plecach a na domiar złego znowu problem z oddychaniem znowu ciężko na klatce piersiowej...a tu tyle dziś do zrobienia

Ja też polecam poduszkę ciążową. W nocy ból pleców mi nie dokucza i rano normalnie wstaję.

Odebralam wyniki
20161213_160850.jpeg

Załączniki

• 20161213_160850.jpeg
    20161213_160850.jpeg
    32,7 KB · Wyświetleń: 325
ja mam.. zjem coś z mlekiem to zaraz mnie boli żołądek a następnego dnia wysypuje mnie albo na buzi albo na plecach ;P
Ale ja niestety mam słabość do jogurtów/kakao... i czasem sobie pozwalam ;P

I też mam napady paniki czy sobie poradzę, no ale trzeba sprostać zadaniu ;)
Nie ma wyjścia ;)
Damy radę!

Są już takie produkty bez laktozy, zobaczysz jaka będzie poprawa na buzi po tygodniu :)

reklama
Do góry