reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Na pryszcze i problemy skórne polecam kremy SVR ja miałam xerial 5 tylko właśnie poczytałam że jest trudnodostepny tylko nie wiem dlaczego. U mnie sprawdza się w 100%.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie SVR xerial niebieski jako jedyny byk w stanie poradzić sobie z mega przesuszoną skórą.

Brrr! Zimno! Auto musiałam skrobać. Ale wolę słońce i mróz niż +7 i taką obleśną pluchę jak ostanio.

reklama
Jola a Ty już wiesz kogo masz w brzuszku?
Ja już nie chce narzekać na swoją cerę bo marudziłam, ze już gorzej być nie moze-a jednak;)

Ewciiik tak wiem, też Ewcię :p :)

Cześć dziewczyny. U nas tez mróz ale słońce świeci :) Co to tych pryszczy to może spróbujcie odstawić nabiał? Może macie nietolerancję laktozy, wtedy problemy skórne są typowe.

Oficjalnie stwierdzam iz moj ukochany effaclar duo przestal dzialac :( i pryszcze wrocily. W tydzien moje czolo usiane jest minami nie czekajcie to sa wulkany !!a broda zaskornikami :( polecono mi hascoderm lipozel i licze na cud :(

Podklad nawet najlepszy na takim ryjku oparsklym nie wyglada dobrze i czuje sie jak bazyliszek.
O kurcze... do cery trądzikowej jeszcze olej marula jest dobry... ale u nas to hormony i ja nie wiem czy cokolwiek da rade :(
U mnie teraz co jakiś czas coś pojedynczego wyskoczy ale kupilam całkiem inne kremy nkz.te które stosowałam dotychczas i nastąpiła ogromna poprawa.
Wogole to mialam sie pochwalic swoja fryzjerska katastrofa.
Jak wiecie lub nie nosze damskiego irokeza boki to okolo 9mm a gora wlosow z grzywka 10cm . Wybralam sie na ombre do fryzjerki zeby calych wlosow nie katowac rozjasniaczem plus farba jak to bywalo do tej pory
.
Zrobila jak miala ja zadowolona. Na drugi dzien umylam wlosy i ? Boze polowa poszla w odplyw. Czeszac sie doslownie na dlugosci od 3 cm w zwyz wlosy sie rwaly a moim slepka ukazaly sie okazale zakola... tak stracilam kase , 3/4 wlosow a zyskalam jakas kupe na glowie krotsza o 7cm z przeswitami i zakolami...
Nie bede farbowac wlosow dlugo dlugo ...
Obecnie wcieram w czpryne bursztynowa wcierke na porost i z reka na sercu widze roznice na zakolach i czubku ale nie zmienia to faktu ze czeka mnie zapuszczanie...
Z tego co kiedyś czytałam tej wcierke Jantar nie powinno sie uzywac w ciąży - tez ja mam i musiałam odstawic...
Ja tez chciałam iść przed świętami do fryzjera na platynowy blond ale ja robie z Olaplex zawsze i nie ma katastrofy pp tym, jednak chroni włosy. Tylko u mnie farbowanie z Olaplex jest dość drogie i tak się zastanawiam i sama nie wiem...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) Ja poszłam spać koło 4... i odsypianie do 10 z hakiem było ;)

Też już chcę mebelki, ale czekamy... będą po nowym roku, ale kiedy to nie wiem :p W sobotę za to wózek odbieramy :) tylko nie mamy gdzie go trzymać hehe, bo jak juz meble skręcimy to będzie stał na środku :p

Jola jakie śliczne imię :D
U mnie problem cery to przez czekoladę. Nigdy jej nie jadłam bo tyłam bardzo i cera. A teraz sie powstrzymać nie mogę! :)
Paulyna ja na zdjęcia wózeczka czekam. Jak byłam ostatnio po fotelik to widziałam te wózeczki:) fajne!!

Jola jakie śliczne imię :D
U mnie problem cery to przez czekoladę. Nigdy jej nie jadłam bo tyłam bardzo i cera. A teraz sie powstrzymać nie mogę! :)
Paulyna ja na zdjęcia wózeczka czekam. Jak byłam ostatnio po fotelik to widziałam te wózeczki:) fajne!!
Ja z czekoladą chyba odwrotnie hehe wcześniej mogłam więcej zjeść... teraz problem zgagi mnie od nie odrzuca, jem sporadycznie.
Wózek wkleję, o ile odrazu go złożymy :D hehe serio z miejscem będzie ciężko... a nie chcę żeby na korytarzu stał 3 miechy nie używany :p

Teraz zostaly juz tylko 3hahah
20161213_121206.jpeg
20161213_121228.jpeg
20161213_121241.jpeg

Załączniki

• 20161213_121206.jpeg
    20161213_121206.jpeg
    23,5 KB · Wyświetleń: 418
  • 20161213_121228.jpeg
    20161213_121228.jpeg
    20,5 KB · Wyświetleń: 416
  • 20161213_121241.jpeg