reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Wogole to mialam sie pochwalic swoja fryzjerska katastrofa.
Jak wiecie lub nie nosze damskiego irokeza boki to okolo 9mm a gora wlosow z grzywka 10cm . Wybralam sie na ombre do fryzjerki zeby calych wlosow nie katowac rozjasniaczem plus farba jak to bywalo do tej pory
.
Zrobila jak miala ja zadowolona. Na drugi dzien umylam wlosy i ? Boze polowa poszla w odplyw. Czeszac sie doslownie na dlugosci od 3 cm w zwyz wlosy sie rwaly a moim slepka ukazaly sie okazale zakola... tak stracilam kase , 3/4 wlosow a zyskalam jakas kupe na glowie krotsza o 7cm z przeswitami i zakolami...
Nie bede farbowac wlosow dlugo dlugo ...
Obecnie wcieram w czpryne bursztynowa wcierke na porost i z reka na sercu widze roznice na zakolach i czubku ale nie zmienia to faktu ze czeka mnie zapuszczanie...

reklama
U mnie w aptekach cytrynowej nie maja ani nawet nie slyszeli. Za to soczek z calej cytryny wcisnelam sama , chociaz nie z calej bo podzielilam sie z dziewczyna ktora pierwszy raz miala to badanie i nie wiedziala ze mozna wziasc ze soba cos na poprawe smaku :)
O ja tez nie wiedzialam ze mozna :p wezme ze soba ;)

Kunalesna masakra z tymi włosami. Ja miałam w planach farbowac na święta ale strach się bac po tym co napisałaś

MamaNS a właśnie jak tam po szamponie lopianowym? Mniej wypadają?

Na srokao... Jest analiza chusteczek nawilzajacych. Polecam lekturę.

Wszystkozajete ale i tak musialam w sobote zrobic tamte badania co on kazal a to lab co otwarte w sob i szpital nie ma z nimi umowy podpisanej. To akurat byla wyjatkowa sytuacja po ataku w pt. Tak to nie mam tylu badan zleconych bo to tylko na poczatku i tsh i ft4 co 3tyg.
No i u nas jest napisane tam gdzie bylam ze z luxmedu trzeba miec skierowanie i tak od lekarza.

Agnieszkaala duzo mniej wypadaja ale nie mialam szamponu tylko jakis psik psik a wcierki nie znalazlam nigdzie.

MamaNS ja Ci mówiłam o szampon i odżywce lopianowa. Ja nawet nie wiedziałam że jest jakiś psiukacz.

U mnie syn chory. W nocy gorączka. Kaszel, katar. A ja wściekła bo wczoraj w przedszkolu kaszlalo pół grupy. Wychodziły z sali z gilami zielonymi. Chorych dzieci się nie przeprowadza do przedszkola! Panią w to graj bo pozarazaja resztę i te mają z głowy później pół grupy. Ja to kurde po chorobie zostawiam 2,3 dni żeby jeszcze nabrało sil a kurde zaraz pójdzie a tam durne matki chore zostawiają dzieci. Szkoda ich! A u córki dzieci z jelitowka chodzą. Jedna wymiotowala na lekcjach, znajomych Cork a z biegunka w szkole. Ręce opadają...

Agnieszkaala P mi mial kupic razem z wcierka to przyniosl 2xpsikacz. Ja pozniej szuklam w auchanie rosmmanie i naturze i nie znalazlam ale dziala to sie liczy.

Oficjalnie stwierdzam iz moj ukochany effaclar duo przestal dzialac :( i pryszcze wrocily. W tydzien moje czolo usiane jest minami nie czekajcie to sa wulkany !!a broda zaskornikami :( polecono mi hascoderm lipozel i licze na cud :(

Podklad nawet najlepszy na takim ryjku oparsklym nie wyglada dobrze i czuje sie jak bazyliszek.
Na pryszcze i problemy skórne polecam kremy SVR ja miałam xerial 5 tylko właśnie poczytałam że jest trudnodostepny tylko nie wiem dlaczego. U mnie sprawdza się w 100%.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! Ja już po śniadaniu i spacerku. Zimno u mnie jak nie wiem -5 chyba:/
Dawno Czarownicy tu nie widziałam? Czy mi sie wydaje?

A ja kopie od rana za lozeczkiem bo cos wyszukalam wczoraj i snily mi sie cala noc haha. Dalam P 10 porpozycji w tym to co wybralismy wczesniej no i zostalo nam aktualnie 6 i juz nie ma w tym tego co bylo wybrane:p

reklama
Do góry