reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Wogole to mialam sie pochwalic swoja fryzjerska katastrofa.
Jak wiecie lub nie nosze damskiego irokeza boki to okolo 9mm a gora wlosow z grzywka 10cm . Wybralam sie na ombre do fryzjerki zeby calych wlosow nie katowac rozjasniaczem plus farba jak to bywalo do tej pory
.
Zrobila jak miala ja zadowolona. Na drugi dzien umylam wlosy i ? Boze polowa poszla w odplyw. Czeszac sie doslownie na dlugosci od 3 cm w zwyz wlosy sie rwaly a moim slepka ukazaly sie okazale zakola... tak stracilam kase , 3/4 wlosow a zyskalam jakas kupe na glowie krotsza o 7cm z przeswitami i zakolami...
Nie bede farbowac wlosow dlugo dlugo ...
Obecnie wcieram w czpryne bursztynowa wcierke na porost i z reka na sercu widze roznice na zakolach i czubku ale nie zmienia to faktu ze czeka mnie zapuszczanie...

reklama
U mnie w aptekach cytrynowej nie maja ani nawet nie slyszeli. Za to soczek z calej cytryny wcisnelam sama , chociaz nie z calej bo podzielilam sie z dziewczyna ktora pierwszy raz miala to badanie i nie wiedziala ze mozna wziasc ze soba cos na poprawe smaku :)
O ja tez nie wiedzialam ze mozna :p wezme ze soba ;)

Kunalesna masakra z tymi włosami. Ja miałam w planach farbowac na święta ale strach się bac po tym co napisałaś

MamaNS a właśnie jak tam po szamponie lopianowym? Mniej wypadają?

Na srokao... Jest analiza chusteczek nawilzajacych. Polecam lekturę.

Wszystkozajete ale i tak musialam w sobote zrobic tamte badania co on kazal a to lab co otwarte w sob i szpital nie ma z nimi umowy podpisanej. To akurat byla wyjatkowa sytuacja po ataku w pt. Tak to nie mam tylu badan zleconych bo to tylko na poczatku i tsh i ft4 co 3tyg.
No i u nas jest napisane tam gdzie bylam ze z luxmedu trzeba miec skierowanie i tak od lekarza.

Agnieszkaala duzo mniej wypadaja ale nie mialam szamponu tylko jakis psik psik a wcierki nie znalazlam nigdzie.

MamaNS ja Ci mówiłam o szampon i odżywce lopianowa. Ja nawet nie wiedziałam że jest jakiś psiukacz.

U mnie syn chory. W nocy gorączka. Kaszel, katar. A ja wściekła bo wczoraj w przedszkolu kaszlalo pół grupy. Wychodziły z sali z gilami zielonymi. Chorych dzieci się nie przeprowadza do przedszkola! Panią w to graj bo pozarazaja resztę i te mają z głowy później pół grupy. Ja to kurde po chorobie zostawiam 2,3 dni żeby jeszcze nabrało sil a kurde zaraz pójdzie a tam durne matki chore zostawiają dzieci. Szkoda ich! A u córki dzieci z jelitowka chodzą. Jedna wymiotowala na lekcjach, znajomych Cork a z biegunka w szkole. Ręce opadają...

Agnieszkaala P mi mial kupic razem z wcierka to przyniosl 2xpsikacz. Ja pozniej szuklam w auchanie rosmmanie i naturze i nie znalazlam ale dziala to sie liczy.

Oficjalnie stwierdzam iz moj ukochany effaclar duo przestal dzialac :( i pryszcze wrocily. W tydzien moje czolo usiane jest minami nie czekajcie to sa wulkany !!a broda zaskornikami :( polecono mi hascoderm lipozel i licze na cud :(

Podklad nawet najlepszy na takim ryjku oparsklym nie wyglada dobrze i czuje sie jak bazyliszek.
Na pryszcze i problemy skórne polecam kremy SVR ja miałam xerial 5 tylko właśnie poczytałam że jest trudnodostepny tylko nie wiem dlaczego. U mnie sprawdza się w 100%.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! Ja już po śniadaniu i spacerku. Zimno u mnie jak nie wiem -5 chyba:/
Dawno Czarownicy tu nie widziałam? Czy mi sie wydaje?

A ja kopie od rana za lozeczkiem bo cos wyszukalam wczoraj i snily mi sie cala noc haha. Dalam P 10 porpozycji w tym to co wybralismy wczesniej no i zostalo nam aktualnie 6 i juz nie ma w tym tego co bylo wybrane:p

reklama
Do góry