Hej,
Nie odzywałam się bo zmarła mi bliska osoba i jakoś nie mogę dojść do siebie. Od dzisiaj jestem na zwolnieniu bo źle to znioslam.
Jola ja też mam BRH- mąż ARH+ i muszę przeciwciala robić o w sumie nigdy nie wyszło nic niepokojącego. Na 4 ciążę dostałam 2 razy zastrzyk. Gdy corka się urodziła się z grupą + i przy poronieniu. Wydaje mi się że kobieta dostaje profilaktycznie gdy dziecko ma + grupę. Ale nigdy mi ten konflikt nie wyszedł.
Aga ja prałam w różnych plynach iproszkach i najlepiej mi pidpasowak dzidziuś. Ładny zapach. Ale rzaden nie uczulal moich dzieci. I na początku nie używałam płynu do płukania. Dawała na super płukanie i prasowalam ciuszki.
Aniu współczuję problemów z rodzicami i mężem. Jak tak czytam Twoje posty to trochę rozumiem obawy Twoich rodziców trochę Cię twój mąż zdominował. Ja rozumiem że dyskutujcie o ważnych sprawach ale nie można sobie narzucać pewnych rzeczy. Trzeba zrozumieć każdego rację i wspólnie podjąć decyzję a nie narzucać swojego zdania. Jak chcesz jechać do rodziców na święta to jedź a nie pros, pytaj czekaj na zgodę. To Twoja rodzina i na pewno byłaby szczęśliwa jakby Cię zobaczyła i jeszcze gdy w brzuchu nosisz ich wnuczke. A mąż ma dominujący charakter. I nie chodzi o narodowość, taki typ znam kilku muzułmanów, Turków i są ciepłymi i rodzinnymi facetami. Szanują kobiety i o nie dbają. Pamiętaj że to Ty jesteś teraz najważniejsza! Wierzę, ze uda Ci się dojść do porozumienia z mężem. Jak k9cha to zrozumie Twoje rację, potrzeby! Nie daj się i dbaj o maluszka! A Tutaj zawsze możesz się wygadać! Powodzenia!
Ja poza kilkoma ubraniami nic nie mam. Planuje zacząć w styczniu wyprawkę. Powoli szukam wózka, oglądałam koszule do karmienia, kocyki ale zakupy po nowym roku. Teraz skupiam się na prezentację gwiazdkowych i mikolajkowych.