reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny ja po sobie zauwazylam ze jak w ciagu dnia klade sie 2x po 2h to z szyjka jest lepiej. Poza tym szyjke mialam krotsza jak badanie mialam ok 16h a dluzsza jak z rana ok 11h. Moze na kolejne wizyty umowcie sie z rana?

reklama
Aga6 - jak badanie mam z rana to szyjka ma ok 3,7cm a jak ok 16h (czyli jak juz jestem dluzej na nogach) to miala dl. 2,7cm. Doktor mowi ze dl.szyjki sie zmienia! Leż wiecej wtedy ciezar dziecka mniej obciaza szyjke.

Aga6 - jak badanie mam z rana to szyjka ma ok 3,7cm a jak ok 16h (czyli jak juz jestem dluzej na nogach) to miala dl. 2,7cm. Doktor mowi ze dl.szyjki sie zmienia! Leż wiecej wtedy ciezar dziecka mniej obciaza szyjke.
No nie wiem.. ja raz bylam o 18 raz o 12 i miałam taką samą długość

No właśnie to ja już nie wiem [emoji2] może i coś w tym być ze dluzsza jest po lezeniu a po staniu się kurczy [emoji55] ja miałam robione o 17 ostatnio postaram się zrobić za dwa tyg rano i sprawdzę twoją teorię [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dopiero dziś odebrałam grupę krwi męża...chyba mamy konflikt? Ja mam BRH-, a on ma ARH+, jezeli dziecko odziedziczy krew po ojcu to jest jakieś ryzyko dla dziecka?

No już czytałam, tylko nie wiem czy ja teraz muszę przyjąć te zastrzyki? Czy tylko wtedy jak się ujawnią te przeciwciała. A zresztą, dowiem się za 2 tyg na wizycie ;)

No już czytałam, tylko nie wiem czy ja teraz muszę przyjąć te zastrzyki? Czy tylko wtedy jak się ujawnią te przeciwciała. A zresztą, dowiem się za 2 tyg na wizycie ;)
Nie stresuj sie na zapas :*
Ja przez to moje ciągłe leżenie ciągle sie zamartwiam i coś rozkminiam.. za dużo czasu mam :p

reklama
Do góry