no mieszkanie skarbonka ...No rozchodzi sie rozchodzi.. a mnie czeka urzadzenie mieszkania od A do Z. nie wiem jak my sie finansowo wyrobimy ale no jakos trzeba..
reklama
no ja nie wiem w jakim stanie będę w lutym z moją przepukliną, nie chcę tak czekać :/Ale szalejecie z tymi zakupami to jeszcze 3 miechyyy przecież ja odkładam kaskę w styczniu coś kupię, bo już trzeba będzie. Na razie mam dystans i czasem wydaje mi się, że to jakiś żart z tą ciążą
aga6
Fanka BB :)
Ja to i tak tylko internetowe zakupy ;/ przez to moje lezenie..no ja nie wiem w jakim stanie będę w lutym z moją przepukliną, nie chcę tak czekać :/
Dzoaśka
Ja mam skarpetki i pajaca tylko [emoji22]Oddajcie mi te swoje wyprawki :d ja dalej nie mam nic
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzoaśka
A mogłabyś mi napisać jak wyglada to zakładanie pessera ? Boli ? Czuć go? [emoji4]Ja to i tak tylko internetowe zakupy ;/ przez to moje lezenie..
aga6
Nie będę Cię straszyć bo nie ma czym mnie dziewczyny tak nastraszyły że nie chciałam nóg przed moją gin rozłożyc :dA mogłabyś mi napisać jak wyglada to zakładanie pessera ? Boli ? Czuć go? [emoji4]
Ogólnie to wskakujesz na fotel, nóżki na tych podparciach, pupa niżej - jak na standardowym badaniu.
I tu sie przerazilam bo zobaczyłam ogromny gumowy krążek.. ale dr mnie uspokoiła i wzięła się za prace zakladanie trwa doslownie chwile, bolec nie boli ale czuc pewien dyskomfort, wiadomo - wciskają Ci coś do pochwy pozniej go tam uklada w odpowiednim miejscu u tyle.. pozniej dr kazala mi wstac, scisnac nogi, przejsc sie. Ze dobrze sie tam ulozyl to poszlam sie ubrac.
Zakladali mi go przedwczoraj i po zalozeniu i wczoraj czulam to troche ale dzis hest juz ok jedyne co to boje sie ze mi to wypadnie xP takie glupie uczucie tylko do ktorego trzeba sie przyzwyczaic.
Dostalam tabletki dopochwowe 2x w tyg musze je aplikowac zeby zakazenia zadnego nie bylo no bo wiadomo - cialo obce to organizm sie broni i automatycznie wieksze upławy sie przy tym ma wiec wkladka higieniczna konieczna
Dzoaśka
Ja się za dwa tygodnie dowiem czy mi założy czy jeszcze nie. Chciałabym aby szyjka urosła ale chyba to nie możliwe [emoji53] a wiadomo do kiedy lezakujesz ? [emoji4]Nie będę Cię straszyć bo nie ma czym mnie dziewczyny tak nastraszyły że nie chciałam nóg przed moją gin rozłożyc :d
Ogólnie to wskakujesz na fotel, nóżki na tych podparciach, pupa niżej - jak na standardowym badaniu.
I tu sie przerazilam bo zobaczyłam ogromny gumowy krążek.. ale dr mnie uspokoiła i wzięła się za prace [emoji14] zakladanie trwa doslownie chwile, bolec nie boli ale czuc pewien dyskomfort, wiadomo - wciskają Ci coś do pochwy [emoji14] pozniej go tam uklada w odpowiednim miejscu u tyle.. pozniej dr kazala mi wstac, scisnac nogi, przejsc sie. Ze dobrze sie tam ulozyl to poszlam sie ubrac.
Zakladali mi go przedwczoraj i po zalozeniu i wczoraj czulam to troche ale dzis hest juz ok jedyne co to boje sie ze mi to wypadnie xP takie glupie uczucie tylko do ktorego trzeba sie przyzwyczaic.
Dostalam tabletki dopochwowe 2x w tyg musze je aplikowac zeby zakazenia zadnego nie bylo no bo wiadomo - cialo obce to organizm sie broni i automatycznie wieksze upławy sie przy tym ma wiec wkladka higieniczna konieczna
A kiedy masz wizyte? napisz moze pytanie na innym forum tam odpisuje ginekolog poloznik dosyc szybko. moge podac Ci gdzie na priv.
Chętnie poproszę.
Gadałam z moim gin kazałam zrobic usg nerek i woreczka żółciowego
reklama
aga6
szyjka niestety sie nie wydluza jedyne co to mogla byc zle zmierzona ale to roznica +- 2 mm.Ja się za dwa tygodnie dowiem czy mi założy czy jeszcze nie. Chciałabym aby szyjka urosła ale chyba to nie możliwe [emoji53] a wiadomo do kiedy lezakujesz ? [emoji4]
ogolnie lezakuje do konca ale z pessarem moge troche wiecej sie ruszac, do sklepu niby moge na chwile pojsc ale nie moge nic dzwigac.. i bardzo szybko sie mecze teraz :/
Chętnie poproszę.
Gadałam z moim gin kazałam zrobic usg nerek i woreczka żółciowego
juz Ci wyslalam