aga6
Fanka BB :)
Tez tak sie wlasnie doczytalamMamaNS moze placilas podatek bo nie kupowałas od dewelopera?
Jak jest nowe mieszkanie to podatek na rzecz urzędu skarbowego nas omija.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak sie wlasnie doczytalamMamaNS moze placilas podatek bo nie kupowałas od dewelopera?
Jak jest nowe mieszkanie to podatek na rzecz urzędu skarbowego nas omija.
super, czyli tata też ucieszony?Witam w tym piekny niedzielny poranek i do tego I niedziele adwentowa ja sobie właśnie kończę kawkę i będę sie szykować do kościoła a poranek mi sie dość przyjemnie zaczął gdyż siostra juz wie ze będzie ciocia mama z strony taty tez wie ze będzie prababcia do humorystycznej części dodam ze jak mama jej to powiedziała to z wrażenia dostała przysłowiowej biegunki...teraz tylko braciszek 16letni sie ostał ale musi wrócić z czuwania( jest bardzo pobożny jak na swój wiek) a potem pewnie reszta rodzinki sie dowie dziś bo mama robi mała imprezę z okazji jutrzejszych urodzin brata a ze tata miał 8 i był w tym czasie za granica to robią podwójna imprezę...nie odbyło sie bez pytania o chrzest bo sie bali ze jako ze wybranek muzułmanin to dziecko będzie nie ochrzczone a tu zaskoczenie bo on nie ma nic przeciwko wiec mama wraz z tata zdecydowali ze trzeba ochrzcić małego zaraz po i nie możemy czekać aż przylece do pl wiec oni sie w marcu wybiara do mnie do Anglii i ochrzcimy malucha tu w parafii