reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
cześć dziewczyny,
rzadko zaglądam, ale staram się być na bieżąco:) dojazdy mnie wykańczają, ale już bliżej niż dalej. odliczam dni do zwolnienia, niestety muszę wytrzymać jeszcze 2 tygodnie.
Zakupy dla Maluszka poprawiają mi humor i jakoś daję radę:)

Od wczoraj mam coraz gorszy problem z drętwieniem prawej ręki w nocy, a szczególnie 3 palców. Spanie-koszmar, zmieniam pozycję ze 20 razy z 1 boku, na plecy i na drugi bok i tak dalej...
Dziś się wystraszyłam, bo nie mogłam wykonywać żadnych czynności prawą ręką: utrzymać szczoteczki do zębów, czyścić kuchenki, podciągnąć rolet itp czułam też drętwienie wogóle prawej strony ciała.
przeczytałam, że to zespół cieśni nadgarstka. Podobno ma przejśc po ciąży....
Miała któraś z Was coś takiego?

Ja też nie miałam nic takiego, chociaż kiedyś jak spałam na ręce to mi dretwiala tak że wogole jej nie czułam i nie mogłam ruszac. A teraz jak za długo leżę i trzymam ręce zgiete w lokciach to zaczynają trochę palce dretwiec. Ale to raczej nie to samo.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Zespół cieśni nadgarstka to nieprzyjemna dolegliwość :/ mój mąż miał podejrzenie, poszedł na badanie, ale na szczęście okazało sie ze to nie to. W ciąży występuje podobno bardzo często od 26 tygodnia przez zatrzymanie wody w okolicach nadgarstka. Na szczęście po porodzie przechodzi. Wiem ze są specjalne usztywniacze (mąż stosował ) można kupić w sklepie medycznym, trochę mu wtedy to pomogło.

Mi palce nie drętwieją, ale od ponad tygodnia mój nadgarstek nie nadaje się w ogóle do użytku. Po prostu boli przy każdym ruchu. Nie jestem w stanie syna podnieść na ręce bo nadgarstek mi to uniemożliwia :(

Aniu widzisz jak fajnie się wszystko ułożyło! :-)

A cc się nie przejmuj! Przynajmniej nie musisz się stresować jaki poród będziesz miała! ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam w tym piekny niedzielny poranek i do tego I niedziele adwentowa ja sobie właśnie kończę kawkę i będę sie szykować do kościoła a poranek mi sie dość przyjemnie zaczął gdyż siostra juz wie ze będzie ciocia mama z strony taty tez wie ze będzie prababcia do humorystycznej części dodam ze jak mama jej to powiedziała to z wrażenia dostała przysłowiowej biegunki...teraz tylko braciszek 16letni sie ostał ale musi wrócić z czuwania( jest bardzo pobożny jak na swój wiek) a potem pewnie reszta rodzinki sie dowie dziś bo mama robi mała imprezę z okazji jutrzejszych urodzin brata a ze tata miał 8 i był w tym czasie za granica to robią podwójna imprezę...nie odbyło sie bez pytania o chrzest bo sie bali ze jako ze wybranek muzułmanin to dziecko będzie nie ochrzczone a tu zaskoczenie bo on nie ma nic przeciwko wiec mama wraz z tata zdecydowali ze trzeba ochrzcić małego zaraz po i nie możemy czekać aż przylece do pl wiec oni sie w marcu wybiara do mnie do Anglii i ochrzcimy malucha tu w parafii
super, czyli tata też ucieszony? :)

Ja dalej przeziębiona, dzisiaj nosa nie wystawiłam na zewnątrz. Kicham co chwilę, Pola pewnie wtedy nieźle podskakuje w brzuszku :D Boję się nocy, bo nos zawalony, gardło drapie i jak tu spać :p

Do góry