reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny, a mnie dziś cały dzień plecy nawalają...bo wczoraj podczas odkurzania coś mi strzeliło w plecach w odcinku lędźwiowym :( Cały dzień w łóżku spędziłam :( Dobrze, że mąż obiadek od babci przywiózł i posprzątał chałupę <3

reklama
Dzień dobry[emoji5]
Może na bóle w odcinku ledzwiowym pomoże leżenie na płasko z nogami w górze ugietymi w kolanach na 90 stopni. Przy rwie kulszowej mi to bardzo pomagało.
U mnie dzis, zimno, strasznie wieje i śnieg pada [emoji51]

Moja mam miala to operowane w lewej i prawej recea w prawej dodatkowo "lokiec tenisisty" wykonczylo ja chodzenie o kuli i praca przy komputerze.
Mnie bolaly strasznie lokcie,szczegolnie w prawej rece i dretwialy paluchy. Na to tez sa rehabilitację i zastrzyki zanim sie w operacje np idzie ale teraz to lipa

Dzień dobry !

Czarownica dzięki ! Wczoraj przeleżałam cały dzień i dziś jest już lepiej :)
Kamylcia to super, najgorzej, że pewnie bardzo głodna jesteś :p Czekasz godzinę czy dwie?
Też ide to zrobic ale w przyszłym tyg bleee

reklama
Kochane chciałabym się zareklamować :p Projektuję papeterię na szczególne okoliczności, przede wszystkim na śluby, chrzty, urodziny itp. Robimy projekty pod gust klienta, czyli klient wysyła nam inspiracje, zdjęcia lub linki do motywów, które mu się podobają, a my działamy :) Jakby co to zachęcamy do współpracy :D

Przykłady tego co robimy mogę wysłać na email :)

Do góry