reklama
aga6
Fanka BB :)
No niektorzy w takim czasie trzy rozwody biorą jakie my wytrwałe :dTo podobnie jak u nas Ja za 5 miesięcy kończę 27 lat, z mężem jesteśmy miesiąc po ślubie A razem jesteśmy 11 lat
A orientujesz sie moze czy jak 5.12 klucze dostane to czy 6.12 moge cos tam juz dzialac?Nie płaciłam dodatkowego podatku.
anik.
Mama Krzysia :)
Nam powiedział wujek, że płytki jednak lepiej ciepło będą przewodzić. Mozemy zaryzykować bo wie, że można takie coś położyć ale wszędzie gdzie on robi to są płytki raczej przy podłogowym. Także posluchalismy go żeby nie przekombinowac bo jednak zależy mi żeby ta podłoga ciepło dawałaMam salon z kuchnią - płytki w kuchni, parkiet w salonie (i w mieszkaniu i w domu). Pod parkietem też mam podłogowe, wcale z tego powodu nie trzeba płytek kłaść
Zresztą moja koleżanka ma w mieszkaniu ogrzewanie podłogowe i wszystko ma płytkami wyłożone. W sumie pierwszy raz spotykam się z parkietem przy podłogowce
Dzień dobry.
Wstałam choć z ledwoscia.
W nocy głupie sny miałam wiec o wyspaniu się mówić nie można.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
Głupie sny.. cos o tym wiem. juz ktorys dzien z rzedu wyspac sie nie moge.Nam powiedział wujek, że płytki jednak lepiej ciepło będą przewodzić. Mozemy zaryzykować bo wie, że można takie coś położyć ale wszędzie gdzie on robi to są płytki raczej przy podłogowym. Także posluchalismy go żeby nie przekombinowac bo jednak zależy mi żeby ta podłoga ciepło dawała
Zresztą moja koleżanka ma w mieszkaniu ogrzewanie podłogowe i wszystko ma płytkami wyłożone. W sumie pierwszy raz spotykam się z parkietem przy podłogowce
Dzień dobry.
Wstałam choć z ledwoscia.
W nocy głupie sny miałam wiec o wyspaniu się mówić nie można.
Bo jak nie sny to jakies poty albo sapanie :|
A'gusia
Odbierając mieszkanie zwróćcie szczególną uwage na wszystko! Miałam klientów którzy coś jeszcze urwali z ceny z powodu braku poziomów/pionów. Warto zwrócić uwagę na okna bo z tym bywają największe problemy jeśli chodzi o późniejszą wymianę! Czy są szczelne, czy się prawidłowo zamykają, czy skrzydło nie opada, czy jest pion, czy nie ma pęknięć wokół ościeżnicy i czy gdzieś bokiem lub przy parapecie nie wieje! Jeśli będą problemy z oknami to zima będzie ciężka, a i potem poprawa wiąże się czasem z wymianą całej ościeżnicy!Hah masz racje, ja niby jestem mloda bo mam 24 lata ale z moim obecnym mezem jestesmy od 10 lat [emoji14] a po slubie 8 miesięcy. zachowujemy sie jak stare malzenstwo
A tak wracając do tych mieszkań.. odbierała któraś z Was mieszkanie bezposrednio od dewelopera? jak wygląda taki odbiór i jakie później są koszty z tym związane? (Podatki itp)
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
anik.
Mama Krzysia :)
No zaczyna się znowu. Przy Krzysiu miałam to samo. Sny głupie, potem biodra cierpna, kręgosłup boli [emoji23]
wszystkozajete
Moderatorka
Anik są specjalne parkiety i podkłady pod nie na podłogówkę i przewodzą równie dobrze
reklama
aga6
Mielismy isc z fachowcem ale nam nawalił i nikogo znalezc nie mozemy na szybko..Odbierając mieszkanie zwróćcie szczególną uwage na wszystko! Miałam klientów którzy coś jeszcze urwali z ceny z powodu braku poziomów/pionów. Warto zwrócić uwagę na okna bo z tym bywają największe problemy jeśli chodzi o późniejszą wymianę! Czy są szczelne, czy się prawidłowo zamykają, czy skrzydło nie opada, czy jest pion, czy nie ma pęknięć wokół ościeżnicy i czy gdzieś bokiem lub przy parapecie nie wieje! Jeśli będą problemy z oknami to zima będzie ciężka, a i potem poprawa wiąże się czasem z wymianą całej ościeżnicy!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A jak znajdziemy jakies usterki po podpisaniu odbioru to mozna to jeszcze zglaszac czy przepadlo? wiesz moze?