reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
My tam robimy raczej wieksze bo troche osob bedzie. Na pewno w jakims domu weselnym. Zastanawiamy sie nad 2(tam gdzie mielismy weselicho my albo tam gdzie mial moj brat wesele i chrzciny tez).

Dzień dobry :*
My dalej walczymy z przeziębieniem, poranki są najgorsze, później jakoś to człowiek "rozchodzi". śniegu nasypało, ale dzisiaj też nosa nie wynurzam za drzwi, trzeba się doleczyć.
U nas chrzciny pewnie na 20-30 osób wyjdą, w zależności w sumie, gdzie zrobimy. Wolałabym w rodzinnym mieście,moja rodzina większa niż Ł. a gdzieś przenocować muszą ;) i z dziećmi małymi taki szmat drogi jechać to też średnio

My jak już będziemy robić to malutkie przyjęcie. Bardziej u nas o to chodzi, ze ja średnio wierząca jestem no i ślub tez był cywilny.

U P na wigilię jest 20osob..no teraz 2 dojda pewnie bo narzeczony szwagierki i jego brat a jednoczesnie chlopak P kuzynki a ich raczej wszystkich nie moze braknac na chrzcinach a to dopiero poczatek jest w sumie. Jeszcze jakies 20minimum trzeba doliczyć chyba ze ktos nie bedzie mogl. Trzeba bd usiasc i pomyslec nad lista po narodzinach:) i jakies ladniusie zaproszenia wybrac:) pewnie foto z sesji sie do nich przyda bo na pewno chce z foto. Sama na slub sobie wymyslilam dosc nietypowe zaproszenie na ktorym byly w sumie4foty

f2w3d5qp1r12a1dc.png

Dzień dobry !

Czarownica dzięki ! Wczoraj przeleżałam cały dzień i dziś jest już lepiej :)
Kamylcia to super, najgorzej, że pewnie bardzo głodna jesteś [emoji14] Czekasz godzinę czy dwie?
Też ide to zrobic ale w przyszłym tyg bleee
Dwie. Ale zostało mi już tylko 10min [emoji16] jakoś zlecialo :)kanapka już czeka [emoji39]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dodatki na chrzciny są teraz piękne :) jak będziemy robić w rodzinnych stronach to już znajomych żadnych nie zaprosimy, no ale nie muszę mieć tłumów :p

Ech zatoki szczękowe mnie bolą :( ciężko jeść, apetyt też średni, ale to akurat na plus hehe przygłodzę się lekko ;)

Do góry