reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
My tam robimy raczej wieksze bo troche osob bedzie. Na pewno w jakims domu weselnym. Zastanawiamy sie nad 2(tam gdzie mielismy weselicho my albo tam gdzie mial moj brat wesele i chrzciny tez).

Dzień dobry :*
My dalej walczymy z przeziębieniem, poranki są najgorsze, później jakoś to człowiek "rozchodzi". śniegu nasypało, ale dzisiaj też nosa nie wynurzam za drzwi, trzeba się doleczyć.
U nas chrzciny pewnie na 20-30 osób wyjdą, w zależności w sumie, gdzie zrobimy. Wolałabym w rodzinnym mieście,moja rodzina większa niż Ł. a gdzieś przenocować muszą ;) i z dziećmi małymi taki szmat drogi jechać to też średnio

My jak już będziemy robić to malutkie przyjęcie. Bardziej u nas o to chodzi, ze ja średnio wierząca jestem no i ślub tez był cywilny.

U P na wigilię jest 20osob..no teraz 2 dojda pewnie bo narzeczony szwagierki i jego brat a jednoczesnie chlopak P kuzynki a ich raczej wszystkich nie moze braknac na chrzcinach a to dopiero poczatek jest w sumie. Jeszcze jakies 20minimum trzeba doliczyć chyba ze ktos nie bedzie mogl. Trzeba bd usiasc i pomyslec nad lista po narodzinach:) i jakies ladniusie zaproszenia wybrac:) pewnie foto z sesji sie do nich przyda bo na pewno chce z foto. Sama na slub sobie wymyslilam dosc nietypowe zaproszenie na ktorym byly w sumie4foty

f2w3d5qp1r12a1dc.png

Dzień dobry !

Czarownica dzięki ! Wczoraj przeleżałam cały dzień i dziś jest już lepiej :)
Kamylcia to super, najgorzej, że pewnie bardzo głodna jesteś [emoji14] Czekasz godzinę czy dwie?
Też ide to zrobic ale w przyszłym tyg bleee
Dwie. Ale zostało mi już tylko 10min [emoji16] jakoś zlecialo :)kanapka już czeka [emoji39]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dodatki na chrzciny są teraz piękne :) jak będziemy robić w rodzinnych stronach to już znajomych żadnych nie zaprosimy, no ale nie muszę mieć tłumów :p

Ech zatoki szczękowe mnie bolą :( ciężko jeść, apetyt też średni, ale to akurat na plus hehe przygłodzę się lekko ;)

Do góry