reklama
Dzień dobry :*
My dalej walczymy z przeziębieniem, poranki są najgorsze, później jakoś to człowiek "rozchodzi". śniegu nasypało, ale dzisiaj też nosa nie wynurzam za drzwi, trzeba się doleczyć.
U nas chrzciny pewnie na 20-30 osób wyjdą, w zależności w sumie, gdzie zrobimy. Wolałabym w rodzinnym mieście,moja rodzina większa niż Ł. a gdzieś przenocować muszą i z dziećmi małymi taki szmat drogi jechać to też średnio
My dalej walczymy z przeziębieniem, poranki są najgorsze, później jakoś to człowiek "rozchodzi". śniegu nasypało, ale dzisiaj też nosa nie wynurzam za drzwi, trzeba się doleczyć.
U nas chrzciny pewnie na 20-30 osób wyjdą, w zależności w sumie, gdzie zrobimy. Wolałabym w rodzinnym mieście,moja rodzina większa niż Ł. a gdzieś przenocować muszą i z dziećmi małymi taki szmat drogi jechać to też średnio
A'gusia
Fanka BB :)
My jeszcze o chrzcinach nie myślimy! Niech się najpierw urodzi! :-)
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
mama_NS
U P na wigilię jest 20osob..no teraz 2 dojda pewnie bo narzeczony szwagierki i jego brat a jednoczesnie chlopak P kuzynki a ich raczej wszystkich nie moze braknac na chrzcinach a to dopiero poczatek jest w sumie. Jeszcze jakies 20minimum trzeba doliczyć chyba ze ktos nie bedzie mogl. Trzeba bd usiasc i pomyslec nad lista po narodzinach i jakies ladniusie zaproszenia wybrac pewnie foto z sesji sie do nich przyda bo na pewno chce z foto. Sama na slub sobie wymyslilam dosc nietypowe zaproszenie na ktorym byly w sumie4foty
Kamylcia
Dwie. Ale zostało mi już tylko 10min [emoji16] jakoś zlecialo kanapka już czeka [emoji39]Dzień dobry !
Czarownica dzięki ! Wczoraj przeleżałam cały dzień i dziś jest już lepiej
Kamylcia to super, najgorzej, że pewnie bardzo głodna jesteś [emoji14] Czekasz godzinę czy dwie?
Też ide to zrobic ale w przyszłym tyg bleee
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
No dodatki na chrzciny są teraz piękne jak będziemy robić w rodzinnych stronach to już znajomych żadnych nie zaprosimy, no ale nie muszę mieć tłumów
Ech zatoki szczękowe mnie bolą ciężko jeść, apetyt też średni, ale to akurat na plus hehe przygłodzę się lekko
Ech zatoki szczękowe mnie bolą ciężko jeść, apetyt też średni, ale to akurat na plus hehe przygłodzę się lekko