reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mam laminat na calosci. Płytki sa w lazience i na balkonie. Oddzielnie mam pomieszczenie ale tak mi sie ubzduralo.

f2w3d5qp1r12a1dc.png

reklama
Ja miałam w kuchni panele i po pół roku wymieniałam na płytki:/ jeszcze mam kuchnie blisko wejścia i jednak płytki są łatwiejsze w utrzymywaniu czystości.

No ja juz po rozmowie z mama najpierw miała trochę pretensje ze po 4 miesiącach jej powiedziałam potem zaczęła sie cieszyć ze jednak dożyje wnuków(dodam ze teraz mama ma 48l) mówi ze była pewna ze zostanie babcia jak będzie mieć 70 tke i bała sie ze nie dożyje ale mówi dobrze bo będę młoda babcia...teraz tylko czekam aż tata wróci z Niemiec i mu przekaże ta nowinę mama uważa ze tata sie ucieszy...bardziej mama sie obawia ze maz wywiezie małego do Pakistanu a ja mowię ze nie i ze dziecko normalnie ochrzczone będzie bo on nie ma nic przeciwko...także kamień z serca mi spadł...

No ja juz po rozmowie z mama najpierw miała trochę pretensje ze po 4 miesiącach jej powiedziałam potem zaczęła sie cieszyć ze jednak dożyje wnuków(dodam ze teraz mama ma 48l) mówi ze była pewna ze zostanie babcia jak będzie mieć 70 tke i bała sie ze nie dożyje ale mówi dobrze bo będę młoda babcia...teraz tylko czekam aż tata wróci z Niemiec i mu przekaże ta nowinę mama uważa ze tata sie ucieszy...bardziej mama sie obawia ze maz wywiezie małego do Pakistanu a ja mowię ze nie i ze dziecko normalnie ochrzczone będzie bo on nie ma nic przeciwko...także kamień z serca mi spadł...
No widzisz :) poszło lepiej niż myślałaś ;) tata też się na pewno ucieszy.

to super :) wszystko sie ulozy :*

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Teraz to jestem tego pewna tylko w między czasie okazało sie ze dokumentów nie dostaniemy wiec maz będzie musiał pisać pismo w poniedziałek przez prawnika aby odesłali moje dokumenty żebym mogła lecieć do pl

Super!
To mi dałyście zagwostke [emoji14]
Poszukam plytek imitujacych panele :p
Są takie drewnopodobne

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry