reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Ja właśnie zmieniam miejscami kuchnie z jadalnią. No i płytki z kuchni chce wymienić na ladniejsze
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ania020317
Fanka BB :)
No ja juz po rozmowie z mama najpierw miała trochę pretensje ze po 4 miesiącach jej powiedziałam potem zaczęła sie cieszyć ze jednak dożyje wnuków(dodam ze teraz mama ma 48l) mówi ze była pewna ze zostanie babcia jak będzie mieć 70 tke i bała sie ze nie dożyje ale mówi dobrze bo będę młoda babcia...teraz tylko czekam aż tata wróci z Niemiec i mu przekaże ta nowinę mama uważa ze tata sie ucieszy...bardziej mama sie obawia ze maz wywiezie małego do Pakistanu a ja mowię ze nie i ze dziecko normalnie ochrzczone będzie bo on nie ma nic przeciwko...także kamień z serca mi spadł...
aga6
No widzisz poszło lepiej niż myślałaś tata też się na pewno ucieszy.No ja juz po rozmowie z mama najpierw miała trochę pretensje ze po 4 miesiącach jej powiedziałam potem zaczęła sie cieszyć ze jednak dożyje wnuków(dodam ze teraz mama ma 48l) mówi ze była pewna ze zostanie babcia jak będzie mieć 70 tke i bała sie ze nie dożyje ale mówi dobrze bo będę młoda babcia...teraz tylko czekam aż tata wróci z Niemiec i mu przekaże ta nowinę mama uważa ze tata sie ucieszy...bardziej mama sie obawia ze maz wywiezie małego do Pakistanu a ja mowię ze nie i ze dziecko normalnie ochrzczone będzie bo on nie ma nic przeciwko...także kamień z serca mi spadł...
emilja0308
to super wszystko sie ulozy :*No ja juz po rozmowie z mama najpierw miała trochę pretensje ze po 4 miesiącach jej powiedziałam potem zaczęła sie cieszyć ze jednak dożyje wnuków(dodam ze teraz mama ma 48l) mówi ze była pewna ze zostanie babcia jak będzie mieć 70 tke i bała sie ze nie dożyje ale mówi dobrze bo będę młoda babcia...teraz tylko czekam aż tata wróci z Niemiec i mu przekaże ta nowinę mama uważa ze tata sie ucieszy...bardziej mama sie obawia ze maz wywiezie małego do Pakistanu a ja mowię ze nie i ze dziecko normalnie ochrzczone będzie bo on nie ma nic przeciwko...także kamień z serca mi spadł...
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Ania020317
Teraz to jestem tego pewna tylko w między czasie okazało sie ze dokumentów nie dostaniemy wiec maz będzie musiał pisać pismo w poniedziałek przez prawnika aby odesłali moje dokumenty żebym mogła lecieć do pl
anik.
Mama Krzysia :)
Super!No ja juz po rozmowie z mama najpierw miała trochę pretensje ze po 4 miesiącach jej powiedziałam potem zaczęła sie cieszyć ze jednak dożyje wnuków(dodam ze teraz mama ma 48l) mówi ze była pewna ze zostanie babcia jak będzie mieć 70 tke i bała sie ze nie dożyje ale mówi dobrze bo będę młoda babcia...teraz tylko czekam aż tata wróci z Niemiec i mu przekaże ta nowinę mama uważa ze tata sie ucieszy...bardziej mama sie obawia ze maz wywiezie małego do Pakistanu a ja mowię ze nie i ze dziecko normalnie ochrzczone będzie bo on nie ma nic przeciwko...także kamień z serca mi spadł...
Są takie drewnopodobneTo mi dałyście zagwostke [emoji14]
Poszukam plytek imitujacych panele
reklama
aga6
No wlasnie juz zlokalizowałam