reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Anik to leć na badania w pon! Cholestaza może mieć bardzo groźne konsekwencje dla płodu, a już po 20tc się może pojawiać :/ Oby to nie to! Znajoma przez nierozpoznaną cholestazę urodziła bliźniaki w 26tc :/

reklama
Az ide poczytac o tym bo nic nie wien

f2w3d5qp1r12a1dc.png

Wlasnie o tego typu kuchni myslalam ;)
A łazienka tez w moim stylu tylko tak myslalam zeby za wanną albo obicie wanny zrobic w jakims kolorku ;) zeby nie bylo tak wszedzie szaro.. mam nadzieje ze bede mogla wyjsc do sklepu plytki wybrac bo jak moj mąż sam z tym zostanie...
Dzis mi zaproponowal lazienke zielono brązową xD
faceci....:) u nas dyskusja co do paneli ja chcialam w calym mieszkaniu takie same a ten chce pstrokacizne :(

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

faceci....:) u nas dyskusja co do paneli ja chcialam w calym mieszkaniu takie same a ten chce pstrokacizne :(

Ja tez chce wszedzie takie same.. zastanawiam sie czy kuchnie i salon oddzielac (w kuchni plytki w salonie panele) czy po calosci panelami poleciec.. bo ogolnie salon z aneksem są połączone i dosyc ciasno tam a ponoc jak sie jednolitą podloge zrobi to optycznie powiększa sie powierzchnia

Ja tez chce wszedzie takie same.. zastanawiam sie czy kuchnie i salon oddzielac (w kuchni plytki w salonie panele) czy po calosci panelami poleciec.. bo ogolnie salon z aneksem są połączone i dosyc ciasno tam a ponoc jak sie jednolitą podloge zrobi to optycznie powiększa sie powierzchnia
Ja mam oddzielna kuchnie wiec mam jasne plytki ;) a jakbym miala razem chyba tez plytki latwiej sprzatac

ale plytki w salonie? tak zimno w stopy :d
czuje ze skonczy sie na kuchni z plytkami i salonem z panelami. Na jedno ustepstwo mezowi pojde :p

W saloniku na gorze mam panele. Ale w jadalnio-salonie na parterze będą na parterze będą płytki bo tam mamy ogrzewanie podłogowe.
Kuchnia miała być połączona z jadalnią ale raczej nie wyburzymy tej ściany, głównie ze względu na koty, które mi chodzą po szafkach a to mnie wkurza :/

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W saloniku na gorze mam panele. Ale w jadalnio-salonie na parterze będą na parterze będą płytki bo tam mamy ogrzewanie podłogowe.
Kuchnia miała być połączona z jadalnią ale raczej nie wyburzymy tej ściany, głównie ze względu na koty, które mi chodzą po szafkach a to mnie wkurza :/

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze myslalam ze urzadzenie mieszkania to przyjemnosc a to same udręki :d

Do góry