reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewuszki ja tak z innej beczki.. zainspirujcie mnie. Pokazcie swoje kuchnie i lazienki bo ja musze sie zaraz brac za szykowanie a nie wiem od czego zaczac i nie mam w ogóle pomysłu..

Hej.
Aniu kciuki. Będzie dobrze. Życie pisze różne scenariusze.

Zaczynają mnie swedzi e stopy i dłonie. Mam nadzieje, ze.to nie to o czym myślę... nie tak wcześnie [emoji33][emoji33]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Od czego mogą swędzieć??!

reklama
Aga6 każdy ma inny rozkład mieszkania wiec niekoniecznie to co u nas bedzie u Ciebie dobrze wyglądać.
Jaka masz kuchnie? Zamknięta czy otwarta na salon? Chcesz mieć barek, wyspę czy nic? Kolor zdecydowałaś już?
Łazienka ile m2 prysznic czy wanna czy jedno i drugie? I jaka kolorystyka Ci sie podoba?

My poinformowalismy dziadkow kartkami. Tzn robilam recznie kartki i dodalam zdjecie usg i napis. Chialam jakos to inaczej przekazac im jak i mezowi inf o ciazy. Lubie sie bawic takimi duperelami.
Ale przez neta to jest pewnie trudniej ogólnie jeszcze jak sytuacja nie do konca ciekawa. szwagierce mowilismy przez skypa bo akurat byla w angli ale to tak bardziej na wesolo. P zabral 2usg moje i mowi do nich"muszę wam pokazac jakie zdjecie zrobila sb ostatnio" no i pokazal im usg.

f2w3d5qp1r12a1dc.png

Nie strasz.. pierwsze slysze.

Aga6 każdy ma inny rozkład mieszkania wiec niekoniecznie to co u nas bedzie u Ciebie dobrze wyglądać.
Jaka masz kuchnie? Zamknięta czy otwarta na salon? Chcesz mieć barek, wyspę czy nic? Kolor zdecydowałaś już?
Łazienka ile m2 prysznic czy wanna czy jedno i drugie? I jaka kolorystyka Ci sie podoba?
Kochana ogolnie mieszkanie jest mikroskopijne.. w łazience tylko wanna, kuchnia polaczona z salonem. salon w szarosciach i bielach. w sumie z kuchnią jakos poradzę sobie ale na lazienke totalny brak pomyslu.
I wiem ze u kazdego bedzie to wygladalo inaczej ze wzgledu na metraz i ulozenie ale szukam jakiegos punktu odniesienia..

Dziewuszki ja tak z innej beczki.. zainspirujcie mnie. Pokazcie swoje kuchnie i lazienki bo ja musze sie zaraz brac za szykowanie a nie wiem od czego zaczac i nie mam w ogóle pomysłu..

Od czego mogą swędzieć??!
Ja mam spora łazienkę z dużą kabina. Kuchnia jest w remoncie aktualnie :/
Boje się, że to cholestaza.
Tak. W ciąży z Krzysiem pierwsze objawy były właśnie takie, tylko pojawiły się po 30 tyg.dopiero. Coś koło 33-34 chyba

Wlasnie o tego typu kuchni myslalam ;)
A łazienka tez w moim stylu tylko tak myslalam zeby za wanną albo obicie wanny zrobic w jakims kolorku ;) zeby nie bylo tak wszedzie szaro.. mam nadzieje ze bede mogla wyjsc do sklepu plytki wybrac bo jak moj mąż sam z tym zostanie...
Dzis mi zaproponowal lazienke zielono brązową xD

reklama
Ja mam spora łazienkę z dużą kabina. Kuchnia jest w remoncie aktualnie :/
Boje się, że to cholestaza.

Tak. W ciąży z Krzysiem pierwsze objawy były właśnie takie, tylko pojawiły się po 30 tyg.dopiero. Coś koło 33-34 chyba

Oby to nie to! bo zaczelam wlasnie czytac ze to grozne dla dzidzi.

Do góry