reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No ja juz po rozmowie z mama najpierw miała trochę pretensje ze po 4 miesiącach jej powiedziałam potem zaczęła sie cieszyć ze jednak dożyje wnuków(dodam ze teraz mama ma 48l) mówi ze była pewna ze zostanie babcia jak będzie mieć 70 tke i bała sie ze nie dożyje ale mówi dobrze bo będę młoda babcia...teraz tylko czekam aż tata wróci z Niemiec i mu przekaże ta nowinę mama uważa ze tata sie ucieszy...bardziej mama sie obawia ze maz wywiezie małego do Pakistanu a ja mowię ze nie i ze dziecko normalnie ochrzczone będzie bo on nie ma nic przeciwko...także kamień z serca mi spadł...
Super [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniu super! Widzisz jak się dobrze ulozylo! Data na pewno też się ucieszy! :)

Aga płytki są o niebo wygodniejsze w utrzymaniu czystości i dużo więcej zniosą! A i w salonie na podlodzie nie jest tak źle! Latem fantastycznie chodzić po nich na bosaka! Zwłaszcza jeśli mieszkanie się nagrzewa! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No i widzisz Aniu:) nie było tak zle ;) ekstra!

Aga6 pomysł Agusi tez jest niezły żeby drewnopodobne płytki ułożyć inw kuchni i salonie. Tylko zależy czy bedzie tam ciepło czy raczej chłodno. Ja mam chłodne mieszkanie wiec lepsze panele w salonie.

No i widzisz Aniu:) nie było tak zle ;) ekstra!

Aga6 pomysł Agusi tez jest niezły żeby drewnopodobne płytki ułożyć inw kuchni i salonie. Tylko zależy czy bedzie tam ciepło czy raczej chłodno. Ja mam chłodne mieszkanie wiec lepsze panele w salonie.
Niby będzie ciepło tylko ze ja szybko łapie zapalenie pęcherza więc musiałabym w kapciach non stop chodzić a strasznie nie lubie ;p albo zostane przy panelach wszedzie albo kuchnia i salon pół na pół ;)

Aniu super! Widzisz jak się dobrze ulozylo! Data na pewno też się ucieszy! :)

Aga płytki są o niebo wygodniejsze w utrzymaniu czystości i dużo więcej zniosą! A i w salonie na podlodzie nie jest tak źle! Latem fantastycznie chodzić po nich na bosaka! Zwłaszcza jeśli mieszkanie się nagrzewa! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Latem super bo są zimne, a zimą u nas przez ogrzewanie są tak cieplutkie, że aż przyjemnie stanąć :) I z płytkami nie ma strachu, że coś się wylało, zalało, upadło... łatwo właśnie utrzymać w czystości - wystarczy zamieść i zmyć, ja około raz w tygodniu je odkurzam, bo nie ma większej potrzeby skoro codziennie ze szczotą i mopem tam latam ;)

A ja mam panele w kuchni już trzeci rok I nic się z nimi niedzieje, A U moich rodziców już z 10lat są też panele i nadal ładnie wygladaja. Za to w salonie gdzie mamy tv i kanapę są płytki bo jest ogrzewanie podłogowe.

Ja mam laminat na calosci czyli w kuchni od 2012r i wygladaja jak nowe dalej. Drozsze to jest ale dobre

f2w3d5qp1r12a1dc.png

reklama
Do góry