reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja mam kuchnie otwarta razem z salonem i po nowym roku chce zmienic na płytki ! Niby nic sie nie dzieje se jak sie gotuje to tu kapnie tam pryśnie i non stop widac plamy szczególnie na ciemnych a takie mam;) a płytkę jak sie przetrze to jednak jest czysta na paneli zawsze zostaje smuga.

Rownież jestem zwolenniczka płytek w kuchni bądź laminatu. Ale roznie ludzie maja w swoich mieszkaniach jak widać:) zależy tez czy dużo gotujesz czy masz zwierze jakieś czy kuchnia jest bardziej narażona na brud. Jak tak to bym płytki brała.

Ja w tym tyg się przeprowadzam, z pokoju do mieszkania dwupokojowego. Ale jako że w piątek znowu miałam krwawienie a w lubelskich szpitalach brak miejsc na patologi c. Leże w domu, za 5h jadę do warszawy. Ale i tak nic dzwigać pakować sprzątać nie mogę więc nie wiem jak to będzie. Marcin się śmieje że będę leżeć i pokazywać palcem [emoji16][emoji16][emoji16] jutro o 10 wizyta kontrolna a o 17 usg połówkowe podejście nr 2 [emoji75] plamień na szczęście brak ufffff

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzoaska odpoczywaj żebyś czegoś nie narobiła :p dokładnie mąż ma racje palcem będziesz pokazywać :D
To sie tak dobrze mówi, a tu nowe mieszkanko chciało by sie wszystko porobić, a nie można:/

Ja w tym tyg się przeprowadzam, z pokoju do mieszkania dwupokojowego. Ale jako że w piątek znowu miałam krwawienie a w lubelskich szpitalach brak miejsc na patologi c. Leże w domu, za 5h jadę do warszawy. Ale i tak nic dzwigać pakować sprzątać nie mogę więc nie wiem jak to będzie. Marcin się śmieje że będę leżeć i pokazywać palcem [emoji16][emoji16][emoji16] jutro o 10 wizyta kontrolna a o 17 usg połówkowe podejście nr 2 [emoji75] plamień na szczęście brak ufffff

to trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze! ja z tym remontem tez tak bede miala bo tez nie moge dzwigac i nic robic :p zasiade na tronie i palcem bede pokazywac :d

Dzoaska odpoczywaj żebyś czegoś nie narobiła [emoji14] dokładnie mąż ma racje palcem będziesz pokazywać :D
To sie tak dobrze mówi, a tu nowe mieszkanko chciało by sie wszystko porobić, a nie można:/
No wiem wiem, ale chcę jechać bo dziś ma urodziny. [emoji16] a w rozpakowaniu ma mi pomóc on i jego mama. [emoji16] w przewozie znajomi więc będzie dobrze [emoji16]

Rownież jestem zwolenniczka płytek w kuchni bądź laminatu. Ale roznie ludzie maja w swoich mieszkaniach jak widać:) zależy tez czy dużo gotujesz czy masz zwierze jakieś czy kuchnia jest bardziej narażona na brud. Jak tak to bym płytki brała.
mam i zwierze i tez duzo gotuje.. stawiam na plytki w kolorze paneli ;)

to trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze! ja z tym remontem tez tak bede miala bo tez nie moge dzwigac i nic robic [emoji14] zasiade na tronie i palcem bede pokazywac :d
Hehe mój bardzo tego nie lubi , ale sam zaproponował. [emoji16] Ja to na zawał w tej ciąży zejdę mówie wam. Ehhh [emoji75]

reklama
Hehe mój bardzo tego nie lubi , ale sam zaproponował. [emoji16] Ja to na zawał w tej ciąży zejdę mówie wam. Ehhh [emoji75]

No teraz to nie ma wyjscia ;) musi zacisnąć zęby i pokazać że ma na tyle jaj żeby sie przemóc i posłuchac rozkazòw :d dla dobra dzieciątka wszystko trzeba robić :)

Do góry